Kişisel Web Sitesi Önerilerilerinizi Bekliyorum..
-
beyler kişisel bi web sitesi yapcam işe domain ve host alarakk sorun bunlar değiLdee..kaç zamandan beri düşünüorum nasıl bir site yapcamm işte sitedeki bölümlerr Anasayfa - Hakkımda - Fotoğraflarım - işte bide yaz tatilinde deki resimler carttır curtturr okul resimleri falan yalnızz işte bana örnek siteler lazım fikir alacağım acaba hoşunuza giden kişisel web sitelerini yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
"beyler tahribatta o kadar kişi var şimdi olanlar şuraya üşenmeyip kişisel sitelerini yaz ne olur?" -
CV ni yaz koy bak herif oturtmuş www.cumhuronat.com :):) bide bu adam inşaat mühendisliğinde okuyo CV si bilg.mühendisi gibi anlamadım gitti.
-
yaa ben resim albümü falan koycamm işte ama tema gibi birşey arıyorum anlıcannn :))) yani fikirrr
-
açıksa eğer
ir2.org
güzel yapmış
kodları isticektm de vermez die isteyemedm (: -
ir2.org
en son ne zaman girdin bu siteye ? :) -
açıksa eğer dedim zaten farkındaysan (:
-
görmedimmm :)))) ama sende bi baksaydınnn..
-
sitenin çok hit almasını istiyorsan
1.msn nasıl heyklenir diye bölüm aç
2. 3 dakkada heykır nasıl olunur bölümünüde unutma
şaka şaka :)) -
hocam kişisel siten eğer diğer sitelerden bi farkı kalmıcaksa, ne biliym ordan burdan toplayıp bilgisayar bilgileri yada komik şeyler fln koyacaksan hiç açma. bi farkı olsun bu bir.
kişisel olucak diye de kişiselliği abartmamak lazım. yani çok çok önemli biri olmadığın sürece bugün ne yediğini yada son tatilinde çekinilen fotoları pek kimsenin görmek isteyeceğini sanmıyorum :) onlar için msn spaces daha uygun.
kendine özel yeteneklerin varsa, örneğin photoshopta, programcılıkta, müzikte, edebiyatta fln iyiysen o alanlardaki projelerini, çalışmalarını yayınlaman, hem siteni kişisel yapar, hem de boş beleş ve gereksiz yere site yapmamış olursun. benim önerim budur. -
www.kuytul.com
hazır tasarım değil,ama sade bir şey yaptım.Beğenirsen >> Görünüm-kaynak
kullanıp da altına tasarım:kuytul yazmazsan çocuğun olmaz,başına türlü felaketler gelir.Sır kapıları aralanır.Oa göre :) -
kuytul kardeş sitenin girişindeki Türkçe Türkish olan Flash ı aldım diye öyle bi bölüm arıyordum :)
Toplam Hit: 3985 Toplam Mesaj: 28