İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
Kişiye Özel Taraftar Atkısı - Farklı Hediye Arayanlara
Kişiye Özel Taraftar Atkısı - Farklı Hediye Arayanlara
-
Merhaba arkadaşlar kişiye özel taraftar atkıları üretmeye başladık normalde eşe dosta hediye ediyordum bari açalım bir instagram satalım 3-5 tane de olsa dedik. Tutup tutmaması önemli değil kardeşimin harçlığı çıkar iyi kötü öğrenci adam :) İlginizi çekebileceğini düşündüm.
Mevcut Tasarımlar: 35 TL
İsteğe Bağlı Tasarımlar: 50 TL
Not: Kargo alıcı ödemelidir, ortalama 5-6 TL gibi bir rakam tutmaktadır.
Instagram profilimizden istediğiniz tasarımı seçtikten sonra isminizi, resimli istiyorsanız resmi bize WhatsApp'dan iletmeniz yeterli.
Mevcut tasarımları görmek için: instagram.com/taraftar_atkisi
-
güzel fikir güzel tasarımlar ilerde seçenekler de çoğaltılabilir hayırlı işlerin olsun :)
-
Amblem dikmek telif hakkı konusunda sıkıntı olmuyor mu?
Birşey üretip üstüne bu takım ambemden dikmeyi düşünmüştük o yüzden soruyorum
-
hocam atkıların yakında fotoğraflarını p.m. atabilir misin ?
-
PM gönderdim hocam hepinize.
-
fiyat biraz yüksek değil mi ? yanlış anlama biz bunlardan bolca yaptırdık zamanında o yüzden sordum.
-
Diyelim bir anahtarlik yaptim sari lacivert boyadim, diger tarahina fenerbahçe yazdim amblem yok
Yada siyah beyaz boyadım ama kartal yaptim ,
isim yada amblem yok yine telif hakkına girer mi.
Kendim için soruyorum.
Bol kazançlar diliyorum. Benzer birsey yapmak üzereyim de konu çok iyi denk geldi merak ettim yeni konu acmayım kusura bakma
-
Freak bunu yazdı
fiyat biraz yüksek değil mi ? yanlış anlama biz bunlardan bolca yaptırdık zamanında o yüzden sordum.
Merhaba hocam, daha ucuza mal ediyorsanız muhtemelen daha uyguna satma şansınız var ancak beni kurtaran rakamlar bunlar olduğu için bu fiyatı yazdım. 35 TL çokta pahalı değil bence ama göreceli tabiki. Birde kaliteli ürün gerçekten çok fark ediyor. Ürünü elinize aldığınızda bile anlaşılıyor kumaş farkı.
-
Turania bunu yazdı
güzel fikir güzel tasarımlar ilerde seçenekler de çoğaltılabilir hayırlı işlerin olsun :)
Özel istekler geldikçe tasarım yelpazesi genişliyor arada bir bizde alternatif tasarımlar yapıyoruz amatör olarak.
-
TBT atkıları yapsak üstlerinede nicknameleri yazsak nasıl olur mesela :) Fiyatıda daha uygun tutsak TBT'ye özel :)
-
Ozden bunu yazdı
TBT atkıları yapsak üstlerinede nicknameleri yazsak nasıl olur mesela :) Fiyatıda daha uygun tutsak TBT'ye özel :)
çok güzel fikir zamanında tbt t-shirtlerini kaçıranlardan biri olarak bu atkılardan edinebilirim yap vala hoca