Kitabım Yayında (Google Play)
-
Merhabalar zamanında yazmış olduğum kitabım yayında desteklerinizi bekliyorum :)
https://play.google.com/store/books/details?id=8RPPCgAAQBAJ
-
özet güzel olmuş abi beğendim (:
bunu nasıl okuyacağız tamamını
-
aldım hocam küçük ekranlarda büyütmek gerekiyor :)
-
masteryoda bunu yazdı
teşekkür ederim hocam umarım beğenirsin :)
sLeymN bunu yazdıözet güzel olmuş abi beğendim (:
hocam 1 tl karşılığında satın alabilirsin ama öğrenci olan kredi kartı kullanmayan müritlerimiz pm atarlarsa özelden kitabı paylaşabilirim :)
-
furkiak bunu yazdımasteryoda bunu yazdı
teşekkür ederim hocam umarım beğenirsin :)
sLeymN bunu yazdıözet güzel olmuş abi beğendim (:
hocam 1 tl karşılığında satın alabilirsin ama öğrenci olan kredi kartı kullanmayan müritlerimiz pm atarlarsa özelden kitabı paylaşabilirim :)
Bence öyle bir güzellik sana ayıp olur hocam. Mobil ödeme de var. Okumak isteyen destek babında alsın okusun :)
Edit: Bu öğe ülkenizde kullanılamıyor :(
by_Tet tarafından 12/Eyl/17 21:28 tarihinde düzenlenmiştir -
İndirmek isteyenler için pdf hali :
mkyb tarafından 12/Eyl/17 21:30 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdı
Adam desteginizi bekliyorum demis sen pdf link vermissin usta :))
-
raul bunu yazdımkyb bunu yazdı
Adam desteginizi bekliyorum demis sen pdf link vermissin usta :))
ahahahah :D
-
Bu oge ulkenizde kullanilamiyor
-
MaxeL bunu yazdı
Bu oge ulkenizde kullanilamiyor
Bu kitap Google Play Store'da şu bölgelerde yayınlanmaktadır: AR, AS, AT, AU, BE, BG, BO, BR, BY, CA, CH, CL, CO, CR, CZ, DE, DK, DO, EC, EE, ES, FI, FR, GB, GR, GT, GU, HK, HN, HR, HU, ID, IE, IL, IN, IT, JP, KG, KR, KZ, LT, LU, LV, MH, MP, MX, MY, NI, NL, NO, NZ, PA, PE, PH, PL, PR, PT, PW, PY, RO, RU, SE, SG, SI, SK, SV, TH, TR, TT, TW, UA, US, UY, UZ, VE, VI, VN, ZA. Kitap ayrıca Google Kitaplar'da da listelenmektedir.
Hangi ülke hocam :D
-
dostum sen belki hatırlamazsın beni ama bu kitabı geçmişte word halinde bana atmıstın okumam için beğenmiştik üzerinde biraz konusmustuk sonra fırsatı olmadı muhabbetimiz koptu.. tekrar okurum diye tekrar satın aldım az önce de okuma alıskanlığım yok artık işten güçten ne yazıkki en azından hayrım dokunsun diye satın aldım.. umarım bu yazılarının devamı gelir tek seferlik olmaz.. görüşmek üzere iyi geceler dostum