Kitap Alacağım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Tum tavsiyelere cok cok tesekkurler,

myblackworldweb bunu yazdı

hocam bazı kitap siteleri doğum gününde ücretsiz kargo yapıyor.

tek kitap alacağın zaman kitapkurduna gidiyorsun doğum gününü bugün ya da yarın giriyorsun :)

Aha, harika :)

salihcan38 bunu yazdı

grinin elli tonuyla şizofreni çıkar   diğerlerini okumadım grinin nin elli tonun da bi yakısıklı oğlan bi seksi güzel kız sikisiyo hep sende okuyon ve okuyucuya bişey katmıyo şizofrende sırf yazar para kazansın diye işte okuyucuyu çeksindiye zaten bi kitaptada şizofreni hastası epilepsi hastası olmasın bide bunları ikitane bilimsel laf la diyince oo oo okuyucu oof hacı kitaba bak adam şizofren oğlum deli kitap ha diyor... falan filan anlıycan şizofrende ve türevi olan tüm kitaplar saçma yaşın kaç bilmiyom ama eğer okuyup altında yatanı anlayabileceksen git bin dokuz yüz seksen dört, kasandranın aynası ,semerkant, nebiliyim işte bi kaç tene hasansabbah,ömer hayyam nazımmülk ü anlatan romanlar var onları  oku ama anlayabiliceksen snra gelip bana küfür etme...git stephan kin oku ... uff yada bak aklıma negeldi sen eniyisi git bunları bırak hepsini bırak git kara kule serisini siparis et zaten baktam 7 kitap senin kitaplarının sayısınada uygun aabk bide bunun kapı  deliiğindensızan rüzgar mı ne var onu sonra siparis verirsin ona simdi gerek yok o tam bi ara kitap 3. kitap la 4. kitabımı ne bağlıyomus bilmiyom okumadım aslında daha karakule yi de bitirmedim ilk 2 kitabını okudum para m olsun biraz üçüncüüyüde alcam. 

siyahlı adam çölde kaçıyordu silahşörde peşindeydi..

Hocam o kadar okumussun iyi guzel de yazmayi da ogrenmeli insan :|

19 yasindayim

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek
    wr3kcer bunu yazdı

Gösteri Toplumu - Guy Debord    , kesinlikle taviyemdir hocam, çevreye bakış açını değiştirir.Sosyolojik bir kitap

dostum filmde olmayan şeyler olsada film bin kat daha iyi. şöyle soyliyım filmi izlemeyen birinin kitapta ne anlatildgini anlamasi zor kopuk kopuk yazlms edebi degeri az bir kitap
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    SeyhSamil bunu yazdı
    wr3kcer bunu yazdı

Gösteri Toplumu - Guy Debord    , kesinlikle taviyemdir hocam, çevreye bakış açını değiştirir.Sosyolojik bir kitap

dostum filmde olmayan şeyler olsada film bin kat daha iyi. şöyle soyliyım filmi izlemeyen birinin kitapta ne anlatildgini anlamasi zor kopuk kopuk yazlms edebi degeri az bir kitap

Almayayim mi?

...said addicted.
Toplam Hit: 2262 Toplam Mesaj: 14