Kitap Bastırma Süreci?
-
Merhaba arkadaşlar, merak ettiğim bir konu var. Yazılmış bir kitabımızın olduğunu farzedelim. Bunu bastırana kadar geçen süreç, maliyet vb hakkında bilgisi olan var mı?
-
takipteyim ilerde lazım olabilir
-
maliyetlidir.
bilgi: http://blog.milliyet.com.tr/kitap-basimi/Blog/?BlogNo=413382
-
mürid hannibalgan bastırmıştı şiir kitabı o en iyi bilgiyi verir diye düşünüyorum
SeRDaR tarafından 15/Ara/13 22:26 tarihinde düzenlenmiştir -
evde kitap basmak için bi program var mı acep ?
1 sayfaya 4 sayfa düşecek şekilde

-
www.sokakkitaplariyayincilik.com

anlaşma karşılıgı kâr payı ile kitabınızı ücretsiz basabiliyorlar.
PanxeR tarafından 15/Ara/13 22:41 tarihinde düzenlenmiştir -
Maliyetsizdir. Kalemine ve eserine güveniyorsan, piyasda sayfa başına para alan kan emici sözde yayınevlerine inat bu işte isim yapmış -kaltesi yüksek yayınevleri ile görüşüp kitabını bastırabilirsin. Hoş, onlar da para istemez diye bir garanti veremem fakat sırf para uğruna eseri okumadan basanlar yerine, cüzi bir miktar verip bastırman ve ciddi anlamda "yazar" olarak anılman daha iyi olur.
-
500 adet baskı,mizanpaj ücreti ve kapak tasarımı dahil yaklaşık 1000-2500 arası tutar diye düşünüyorum. Matbaanın elindeki kağıt boyutu,kağıt kalitesi falan fiyatı çok değiştirir. Öyle pdf e çevirdim hadi basın bunu deyince basılmaz kitap,baskı makinesine uyarlanması gerek,fontların kaymaması için Font kilitleme gibi bir işlem yapıyorlar. Pahalı yazılımlar var bunun için,font kayma işlemi başıma geldiği için biliyorum =)
-
peki basıldıktan sonra
onu kitapevleri mi kendi koyyorlar raflarına yoksa sen mi bir şeyler yapmalısın?
-
maserati bunu yazdı
peki basıldıktan sonra
onu kitapevleri mi kendi koyyorlar raflarına yoksa sen mi bir şeyler yapmalısın?
+
-
zone bunu yazdımaserati bunu yazdı
peki basıldıktan sonra
+
Yayınevi ile alakalı bir durum hocam. Dağıtım işe ile onlar ilgileniyor.