Kitap İsmi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek
    Janitschar bunu yazdı
    mugen bunu yazdı
    Janitschar bunu yazdı

hani acaip acaip kitaplar (banka soygunu gibi) yazan sona kitapları yasaklanan yazarın ismi neydi ? 

yeterli ipucu verdiğime inanıyorum...

chuck plahniuk

yok o değil Hacı,Chuck Amca'nın kitaplarının çoğunu okudum...sağol ! 

benim dediğim Yazar Banka Soygunuyla alakalı bir kitap yazıyor sona kitap yasaklanıyor...diğer kitapları da böyle gene yasaklanıyor...

http://tr.wikipedia.org/wiki/Dünyada_yasaklanmış_kitaplar

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihcan38
    salihcan38's avatar
    Erkek
    Janitschar bunu yazdı

hani acaip acaip kitaplar (banka soygunu gibi) yazan sona kitapları yasaklanan yazarın ismi neydi ? 

acaba Trevanian mı dediğin yazar? genellikle konuları böyle oluyodu hatta bi kitabında müze nin birinde bi tarihi eser çalıyodu sonra aynı olay aynı şekilde gerçekleşti kitabı nı mı ne yasakladılar .. öyle bi olay vardı .doğru mu bilemem..şibumi kitaındada çplak elle adam öldürme yerini sansürlemişti işte diyoduki okuyucularım akıllı insanlar ama denemek isterler ve sorunlara gebe olur diye bu rayı ayrıntılı olmuyacak şekilde kaleme aldık filan diyodu 2012 basımında .Sonra atatürk kitaplığına filan gittimiştim 90 basımını buldum ordada aynı şey diyodu ..belki de yazamadı öyle sansürlüyolar.ayak yapıyolar. valla bilmiyorum.iftira atmak gibi olmasın...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Janitschar
    Janitschar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    salihcan38 bunu yazdı
    Janitschar bunu yazdı

acaba Trevanian mı dediğin yazar? genellikle konuları böyle oluyodu hatta bi kitabında müze nin birinde bi tarihi eser çalıyodu sonra aynı olay aynı şekilde gerçekleşti kitabı nı mı ne yasakladılar .. öyle bi olay vardı .doğru mu bilemem..şibumi kitaındada çplak elle adam öldürme yerini sansürlemişti işte diyoduki okuyucularım akıllı insanlar ama denemek isterler ve sorunlara gebe olur diye bu rayı ayrıntılı olmuyacak şekilde kaleme aldık filan diyodu 2012 basımında .Sonra atatürk kitaplığına filan gittimiştim 90 basımını buldum ordada aynı şey diyodu ..belki de yazamadı öyle sansürlüyolar.ayak yapıyolar. valla bilmiyorum.iftira atmak gibi olmasın...

sağol Hacı,sen benden çok yaşacaksın...Aradığım yazarın ismi TREvanian'dı...

Rose more Rose monroe ????? bu ismi de araştırdım biraz yazar listelerine baktım yok böyle bir isim... 

Janitschar tarafından 11/Eyl/13 23:27 tarihinde düzenlenmiştir

Acaip derecede agresifim !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morf1n
    morf1n's avatar
    Erkek

kitabı buldum müritler

rosemary altea - içinizdeki gücü uyandırın

iyi okumalar :)

Toplam Hit: 1896 Toplam Mesaj: 15