Kitap İstek..
-
ÖnYargı İle Olacak İş Değil Bi. aç Bir Oku Ne diyor Yalan Mı,Gerçek Mi, Adam Şerefsiz mi Pezevenk Mi Araştır Öğren Sonra bize De Okumayın Demeye Yüzün Olsun ?
-
ats30 bunu yazdı:
-----------------------------
Mahir Kaynak ile ömer lütfi mete yi oku hoca.Onlar gladionun adamı değil.diğerleri gladio emrinde akılları bulandırmaya çalışanlar.
bi de selman kayabaşının teşkilat kitabı vardı onu da tavsiye ederim.
-----------------------------hocam elinde varsa yollama sansın yok mu ?
Teskilat var bizde babam begenmedi ben de okumadım.
-
Andrei bunu yazdı:
ats30 bunu yazdı:
Mahir Kaynak ile ömer lütfi mete yi oku hoca.Onlar gladionun adamı değil.diğerleri gladio emrinde akılları bulandırmaya çalışanlar.
bi de selman kayabaşının teşkilat kitabı vardı onu da tavsiye ederim.
-----------------------------hocam elinde varsa yollama sansın yok mu ?
Teskilat var bizde babam begenmedi ben de okumadım.
-----------------------------bazıları var bi bakmam lazım.
az sonra geniş bi arşiv paylaşacaam oraya goyabilirsem goyarım.
-
IREA bunu yazdı:
ÖnYargı İle Olacak İş Değil Bi. aç Bir Oku Ne diyor Yalan Mı,Gerçek Mi, Adam Şerefsiz mi Pezevenk Mi Araştır Öğren Sonra bize De Okumayın Demeye Yüzün Olsun ?
-----------------------------Laf bana geldiyse eğer rahatına bak ben okumadan laf söyleyecek adam değilim. Her tarafın görüşüne de saygı duyarım sadece bu adam bi tarafı küçümseyip bir tarafı ilahlaştırdığı için bu lafı söyledim. İsteyen okuduğunu okur hem bu ülkede herkes kimin ne bok olduğunu iyi biliyor...
-
IREA bunu yazdı:
-----------------------------Laf bana geldiyse eğer rahatına bak ben okumadan laf söyleyecek adam değilim. Her tarafın görüşüne de saygı duyarım sadece bu adam bi tarafı küçümseyip bir tarafı ilahlaştırdığı için bu lafı söyledim. İsteyen okuduğunu okur hem bu ülkede herkes kimin ne bok olduğunu iyi biliyor...