Kitap Okumak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osuran_Boga
    Osuran_Boga's avatar
    Erkek

Sıkılmadan okuyum diyorsan Ahmet Şerif İzgören okumalısın hocam.

naber?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek
    Noneyim bunu yazdı

http://www.hepsiburada.com/liste/millennium-serisi-3-kitap/productDetails.aspx?productId=kpegasusset09&categoryId=1501716
    http://k.kitapyurdu.com/ProductDetails.aspx?product=447211

Direk ilk gelen linkleri koydum daha ucuzunu bulabilirsin belki, bunlar akar gider, kalin diye bakma elinden birakamiyor insan. 

Elif safak canan tan falan da okuyabilirsin misal. Onlarda akar gider

açlık oyunları yar**rak gibi. suzan edebiyat denilen varoluşu düz yazı ile karıştırmış.

herneyse yeni kitap okumaya başlıyorsan gerilim&polisiye ile başla. yani meraklanacağın vs. sonra bir kaç böyle kitap okuduktan sonra farklı tarzlara geçersin.

grange oku mesela yada dan brown falan. oku alışkanlığı kazandığında pek çok şey okuyabilirsin.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marslan
    Marslan's avatar
    Erkek

Biraz geç oldu ama eğer hala karar vermediyseniz

Kitap kişiye göre çok değişen yapıttır örn. ben edebiyat kitaplarını çok severim ama başkası Felsefeyi sever başkası ise Pisikoloji sever o yüzden başkasının tavsiyesi ile kitap alıp okumaya çalışmanız sizi kitap okumaya sevk edebileceği gibi kitap okumaktan soğutabilirde bu sebeple bu kitabı sizin belirlemeniz en güzeli olacaktır.

Bu konuda benim önerim ilk fırsatta (Mesela yarın) D&R gibi bir kitapçıya gidip orada kitap reyonlarına bakın hoşunuza giden kitapları orada bir miktar okumaya çalışın sonrasında sizi en çok etkileyen bir kitabı alın ve evinizde okumaya devam edin o kitap bitince aynı süreci tekrarlayın ama mutlaka bir kitap almaya karar vermeden orada hoşunuza giden kitapları bir miktar okuyup o şekilde en fazla 2 tanesine(yeni başlayan birisi için ideal olan bir kitaptır) karar verip alın ve okumaya başlayın

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diCk
    diCk's avatar
    Erkek

Psikoleji 

Felsefe

Tarih

FuCk yOu System..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kasv4
    kasv4's avatar