Kitap Severler?
-
cyb3rt1m3 bunu yazdı:
-----------------------------
puskullu bunu yazdı:
elif şafak :AŞK
Ne okuyorsan oku,haber bültenine çıkınca kitabını tanıtacak iki cümle kuramayan Elif Şafak'ın ergen kırmalarının diline dolanan kitaplarını okuma.
Edit: Burada lafım puskullu mürideye değildir kesinlikle,yanlış anlaşılmasın
kitabı okuyunca bana hak vereceksiniz.kişisel problemleriniz kitabı itici göstermeye engel değildir.o onun kişisel problemi.gerçekten mükemmel bir kitap okuyunca bana hak vericeksiniz. -
Cemil Meriç Kitapları
Atilla Yayla- Siyaset Teorisine Giriş
Dale Carneige- İnsanları Etkileme ve Dost Kazanma Sanatı
Hagakure (Fantastik gibi gözükse de içinden en az 5 tane güzel çıkarım yapabileceğin bir kitap)
Platon Politeia(Devlet),Politikos(Devlet Adamı) ve Nomoi(Yasalar)
İbnü’l Cevzi-Kitabu’l Hamka Ve’l Mugaffelin (Eğlenceli-öğretici)
-
puskullu bunu yazdı:
cyb3rt1m3 bunu yazdı:
puskullu bunu yazdı:
Ne okuyorsan oku,haber bültenine çıkınca kitabını tanıtacak iki cümle kuramayan Elif Şafak'ın ergen kırmalarının diline dolanan kitaplarını okuma.
kitabı okuyunca bana hak vereceksiniz.kişisel problemleriniz kitabı itici göstermeye engel değildir.o onun kişisel problemi.gerçekten mükemmel bir kitap okuyunca bana hak vericeksiniz.
Kitabın içeriğinin ve üslubunun yanı sıra düşünsel ve hissel olarak da pek bir getirisi olacağına inanmıyorum.Vakit kaybı. -
The Secret tavsiye ederim
-
caner1365 bunu yazdı:
The Secret tavsiye ederim
-----------------------------Hayatımda okuduğm en boş kitaplardan birisi.
Koca kitap sadece şunu anlatıyor " iste olsun "
-
cyb3rt1m3 bunu yazdı:
puskullu bunu yazdı:
cyb3rt1m3 bunu yazdı:
puskullu bunu yazdı:
kitabı okuyunca bana hak vereceksiniz.kişisel problemleriniz kitabı itici göstermeye engel değildir.o onun kişisel problemi.gerçekten mükemmel bir kitap okuyunca bana hak vericeksiniz.
Kitabın içeriğinin ve üslubunun yanı sıra düşünsel ve hissel olarak da pek bir getirisi olacağına inanmıyorum.Vakit kaybı.
-----------------------------kitap ne anltıyor
vakit bulunca bende okumayı düşünüyordum
-
olasılıksız empati dan brown kitapları filan oku
tasavvuf istememişsin ama yapabileceğine inanıyorsan kelam ilmini işleyen kitaplar oku
-
cevik bunu yazdı:
Nietzsche -- Böyle Buyurdu Zerdüşt
-----------------------------üstinsanla ilgili gerçekten bir başyapıt nietzsche nin düşünceleriyle ilgilenenlerin okuması lazım gerçekten zevk alarak okudum
-
yascakucuk bunu yazdı:
cyb3rt1m3 bunu yazdı:
puskullu bunu yazdı:
cyb3rt1m3 bunu yazdı:
puskullu bunu yazdı:
Kitabın içeriğinin ve üslubunun yanı sıra düşünsel ve hissel olarak da pek bir getirisi olacağına inanmıyorum.Vakit kaybı.
-----------------------------kitap ne anltıyor
vakit bulunca bende okumayı düşünüyordum
Hocam Mevlana ve Şems arasındaki aşkı anlatıyor güya.Fakat öncesinde aynı konuda birçok roman yazıldı.Hatta en yakın tarihte Aşk'tan da önce Ahmet Ümit'in Babı Esrar var.Onu okudum lakin o da saçmalamış.Ha ama kurgusu vs. sağlamdı Ahmet Ümit'in.Ön yargılı falan diyeceksiniz belki ama diyin.Elif Şafak okumayın. -
Arthur Schopenhauer yaşam felsefesi üzerine aforizmalar mükemmeldir. Bir de kadınlar ve aşkın metafiziği üzerine aforizmalar var 2 side mükemmel analizler içeriyor.
Böyle buyurdu zerdüşt'ü tavsiye etmişler ama nietzche'nin kendisi ve felsefesi hakkında çok bilgin yoksa veya daha önce başka kitaplarını okumadıysan Böyle buyurdu zerdüşt ile başlama zira bitirdiginde ne okudugun hakkında pek bi fikrin olmayacaktır :)
yeni ufuklar acsın diyosun roman arıyorsan eğer adam fawer olasılıksız ve empati oku. Sonra zar adam serisini oku.
bana kalırsa da almayanı dövüyorlar kitabı elif şafak aşk'ı okuma :)