Kitap Takası Ve İstek İçin Sabit Konu
-
bende necip fazılın kitaplarından istiyorum
-
EnerJiC bunu yazdı:
-----------------------------
bende necip fazılın kitaplarından istiyorum
-----------------------------necip fazıl dan "o ve ben" var gonderebılırım biraz tasavvufla ilgilidir
-
yukarı
bi Allah ın kulunda su kıtap yokmu yaw
elif şafak aşk
-
aşk
-
sadece aptallar 8 saat uyur
bu kitap elinde olan varmı arkadaslar ?
-
muhafız - teşkilat - anıtkabir soygunu - casus - maskeli balo - yeşil - jitem ve daha biçok politik kurgu konulu kitabım var eve gidince yazarım isteyen olursa gönderirim....elinde ceyhun yılmazın ve diğer şairlerin şiir kitapları olanlar varsa bana da şiir kitabı lasım ayrıca elinde okumadığım politik kurgu ile ilgili kitap var ise o kitaplar ile de değiştokuş yapabiliriz...
yukardaki saydığım kitapların çoğu sıfır hatta 1-2 tanesinin konuyu ele alış biçimini beğenmedim bıraktım okumadım...
-
reklam yapmak gibi olmasında idefix e baktınız mı ? hatta gittigidiyorda bile olabiliyor aradığınız kitaplar, sonuçta aradıklarınız bilinmeyen yayınevinden çıkmış bulunmaz hint kumaşı değil. gg nin sahaflarında neler buldum şahsen ben 70li yıllarda basılmış çizgiromanlar, bilimkurgular ... heralde türkiyedeki 2 nüshasından birini 3tl ya fln aldım dediğim kitaplar oldu
-
xzxz bunu yazdı:
reklam yapmak gibi olmasında idefix e baktınız mı ? hatta gittigidiyorda bile olabiliyor aradığınız kitaplar, sonuçta aradıklarınız bilinmeyen yayınevinden çıkmış bulunmaz hint kumaşı değil. gg nin sahaflarında neler buldum şahsen ben 70li yıllarda basılmış çizgiromanlar, bilimkurgular ... heralde türkiyedeki 2 nüshasından birini 3tl ya fln aldım dediğim kitaplar oldu
-----------------------------hoca dedıgın yerlerde aradıgımız seylerın olması ,olması muhtemel bısey lakın burdakı arkadaslarda varsa
hem işimizi goruruz hem aktivite olur
ınanıyorumkı aradıgım kıtap burdakı arkdaslardan birinde vardır .istiyorum o kitabı :|
@ricin nasılsın hoca tarıh uzerıne kıtaplar varsa elınde paslasabılırız bendede bı kac tane kıtap var
-
ershn bunu yazdı:
İyi bir düşünce, elinde Hüseyin Nihal ATSIZ'ın kitapları bulunan varmı ?
-----------------------------mesaj atılalı aylar olmuş yine de söyleyeyim bende var ruh adam, makalelerinin olduğu bir kitap, bozkurtların ölümü falan ama vermem :)
-
elimde olan kitaplar
alinin kitabı
ali okula başlıyor
ali yeni yıla giriyor
alinin karnesi
alinin yeni öğretmeni
seriyi bitirdim ben :D