Kitap Tavsiyesi
-
SweeneyTodd bunu yazdı:
-----------------------------Ölü Ruhlar Ormanı nasıl ?
-----------------------------
Grangé'ın en son çıkan kitabını diyorsun değil mi? Kitabı aldım da henüz okuyamadım; ama eminim diğer kitapları gibi çok güzeldir. -
istediğin kategorilere uygun değil ama kitap okumaktan nefret eden birinin bile max 4-5 gunde bitireceği bi kitap "nietzsche ağladığında"
-
stephan king mahşer
-
SweeneyTodd bunu yazdı:
Hocalar şöyle sıkmayacak fantastik , korku , gerilim tarzı kitaplar arıyorum harry potter , narnia günlükleri tarzı seri kitaplar olursa iyi olur yada stephen king'in iyi bir romanı sizin tavsiyelerinizi bekliyorum
-----------------------------selamlar,
ben bir fantastik kurdu olarak, ejderha mızrağı serisini, uzak diyarlar serilerini, david eddings'in belgarion, the mallorian, elinium serilerini, yerdeniz serisi var bir de, bayılacaksın..
-
Grange'in kitaplarına başla.
Kızıl Nehirler'den gir Ölü Ruhlar Ormanı'na kadar bütün kitapları oku.
Eğer okumadıysan sıfırdan başlayacağın için senin yerinde olmak isterdim cidden...
-
"Zar Adam" oldukça ilginç bir kitaptır, çok renklidir, her sayfasında ayrı bir tat vardır.
"Dijital Kale" oldukça sürükleyicidir.Hele ki bilişimden zevk alıyorsan gerçekten seni mest edicek bir kitaptır.
"Şeytan Yemini" yağmurlu günlerde sıcak bir kahve ile masaüstü lambasının sarı ışığı altında okunacak tatta bir kitaptır ve gayet hoştur. Polisiye ve korku karışımıdır ama korku yazmasının sebebi sadece Şeytanın olmasıdır, polisiye daha ağırlıklıdır.
-
cankirca bunu yazdı:
-----------------------------SweeneyTodd bunu yazdı:
Hocalar şöyle sıkmayacak fantastik , korku , gerilim tarzı kitaplar arıyorum harry potter , narnia günlükleri tarzı seri kitaplar olursa iyi olur yada stephen king'in iyi bir romanı sizin tavsiyelerinizi bekliyorum
-----------------------------selamlar,
ben bir fantastik kurdu olarak, ejderha mızrağı serisini, uzak diyarlar serilerini, david eddings'in belgarion, the mallorian, elinium serilerini, yerdeniz serisi var bir de, bayılacaksın..
-----------------------------LOTR i bile izlememiş kız arkadaşım ''Bu kitaplar sana ne veriyor'' diye başladığı Dragonlance serisini benden önce bitirip Unutulmuş diyarlar a geçti :) O derece bağımlılık yapar tavsiye ederim...
-
Okumadıysan ERAGON serisi ve BELGARİAD seirisi de çok güzeldir. belgariad serisinin kapakları çok kötüdür ama hikaye harika. Birde AÇLIK OYUNLARInı mutlaka oku.
-
su anda okudugum bi kitap var 'İçinizdeki Öküze Oha Deyin' Kişisel Gelişimin aksine Kişisel Gerileyiş Kitabıdır. Tavsiyedir...
-
Eğer türk yazarlardan okumayı seversen:Saygın Ersin & Orkun Ucar'dan Zifir.
Saygın Ersin'den Zülfikarın Hükmü(1.kitap),Erbain Fırtınası(2. kitap) okuyabilirsin.Başarılıdır.