Kitap Üzerindeki Hologram
-
ya bir tane kitap var elimde lakin bu kitap üzerindeki hologramı çıkarmmam lazım kitaba zarar vermeden hologramı nasıl cıkarırım
-
düzeltme yapıyorumn holograma zarar gelmemesi lazım
-
kapaktaysa kapağı kopar suda yumuşat ve hologramı al, her ikisinede zarar gelmesin diyorsan malesef öyle bir şans yok
-
hocam matbaada çalışmışlığım var o hologramı s.ksen çıkartamazsın çıkartsan bile simetrik bi şekilde nokta nokta hologram kapakta kalıyor,uzun lafın kısası olmaz o iş..
-
Ne için bunu yapacağını söylersen biraz daha fazla alternatif verilebilir bence..
-
Bir ihtimal saç kurutma makinesiyle ısıtılarak yumuşaması sağlanıp çıkarılabilir.
Ama o çıkartınca nokta nokta kalanlardan bahsediyorsan yöntemi varsa da ben bilmiyorum
-
-
ısıtarak yapabilirsin. yada hologramı kitaptan keserek alabilirsin.
-
dogalkaynaksuyu bunu yazdı:
-----------------------------
hologram kağıtta geri nasıl yapıstırıcam ? hadı ıslatarak cıkardım snrası da sorun
-----------------------------leonardo dı caprıo nun Sıkıysa Yakala veya orijinal adıyla Catch Me if You Can fılmınde senın dedıgın olayın aynı vardı hocam ıstersen ızle adam oyuncak ucaktan hologramları ayırıp cekın ustune yapıstırıyordu felan
edit: burdada var galıba hocam kısa ama ısını gorur inş
http://www.youtube.com/watch?v=lAHXkpmvHwg&feature=results_main&playnext=1&list=PLD854281DF1E5A266
-
asdeccc bunu yazdı:
dogalkaynaksuyu bunu yazdı:
hologram kağıtta geri nasıl yapıstırıcam ? hadı ıslatarak cıkardım snrası da sorun
-----------------------------leonardo dı caprıo nun Sıkıysa Yakala veya orijinal adıyla Catch Me if You Can fılmınde senın dedıgın olayın aynı vardı hocam ıstersen ızle adam oyuncak ucaktan hologramları ayırıp cekın ustune yapıstırıyordu felan
-----------------------------sağolasın, dediğin filmi izlememiştim, indiriyorum hemen :)
-
hırsızlık mı yapacan lan :D