folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kitap Üzerindeki Hologram

Kitap Üzerindeki Hologram

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

ya bir tane kitap var elimde lakin bu kitap üzerindeki hologramı çıkarmmam lazım kitaba zarar vermeden hologramı nasıl cıkarırım

Boş İşler Uzmanı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

düzeltme yapıyorumn holograma zarar gelmemesi lazım

Boş İşler Uzmanı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek

kapaktaysa kapağı kopar suda yumuşat ve hologramı al, her ikisinede zarar gelmesin diyorsan malesef öyle bir şans yok

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

hocam matbaada çalışmışlığım var o hologramı s.ksen çıkartamazsın çıkartsan bile simetrik bi şekilde nokta nokta hologram kapakta kalıyor,uzun lafın kısası olmaz o iş..

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek

Ne için bunu yapacağını söylersen biraz daha fazla alternatif verilebilir bence..

http://yigitdemirag.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Bir ihtimal saç kurutma makinesiyle ısıtılarak yumuşaması sağlanıp çıkarılabilir.

Ama o çıkartınca nokta nokta kalanlardan bahsediyorsan yöntemi varsa da ben bilmiyorum

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiUyeOlamadim
    BiUyeOlamadim's avatar
    Erkek

http://www.ehow.com/how_6566852_make-hologram-stickers.html

The tip of the tongue taking a trip of three steps down the palate to tap, at three, on the teeth. Lo. Lee. Ta.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dertli
    dertli's avatar
    Erkek

ısıtarak yapabilirsin. yada hologramı kitaptan keserek alabilirsin.

imzayı bıraktım basıyorum artık
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asdeccc
    asdeccc's avatar
    Erkek

dogalkaynaksuyu bunu yazdı:
    -----------------------------

hologram kağıtta geri nasıl yapıstırıcam ? hadı ıslatarak cıkardım snrası da sorun

leonardo dı caprıo nun Sıkıysa Yakala veya orijinal adıyla Catch Me if You Can fılmınde senın dedıgın olayın aynı vardı hocam ıstersen ızle adam oyuncak ucaktan hologramları ayırıp cekın ustune yapıstırıyordu felan 

edit: burdada var galıba hocam kısa ama ısını gorur inş 

http://www.youtube.com/watch?v=lAHXkpmvHwg&feature=results_main&playnext=1&list=PLD854281DF1E5A266

Başka gezengenlerde de hayat var mı diye merak ederiz, Sanki bu gezegende yaşamayı becerebilmişisiz gibi .
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

asdeccc bunu yazdı:

dogalkaynaksuyu bunu yazdı:

hologram kağıtta geri nasıl yapıstırıcam ? hadı ıslatarak cıkardım snrası da sorun

leonardo dı caprıo nun Sıkıysa Yakala veya orijinal adıyla Catch Me if You Can fılmınde senın dedıgın olayın aynı vardı hocam ıstersen ızle adam oyuncak ucaktan hologramları ayırıp cekın ustune yapıstırıyordu felan 

sağolasın, dediğin filmi izlememiştim, indiriyorum hemen :)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PhoenixGRM
    PhoenixGRM's avatar
    Erkek

hırsızlık mı yapacan lan :D

Evde odaya girip sonra neden girdiğimi unuttuğumda, Tanrı'nın benimle Sims oynadığını ve yapacağım şeyi iptal ettiğini düşünüyorum.- PhoenixGRM
Toplam Hit: 2076 Toplam Mesaj: 13