folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Kitap Ve Sünnet Işığında Dünya Ve Ötesi



Kitap Ve Sünnet Işığında Dünya Ve Ötesi

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Ağustos/2005
    Erkek

                      

    Bu belgeselde, Kur'an-ı Kerim ve Hadis-i Şerifler ışığında kişiyi Cennet'e veya Cehennem'e götüren ameller hakkında bilgiler edineceksiniz. Ayrıca filmde, tarih boyunca ve günümüzde insanların ahiret ve bu bağlamdaki hayat felsefelerini izleyeceksiniz.

    Kategoriler : Din, Tarih, Psikoloji, Sosyoloji

    Tür: Belgesel

    Süre: 64:40

    Büyüklük: 699 MB

    Ebatlar: 640x368

    Format: AVI 

                                           Linkler:

    RapidShare: Part1  Part2  Part3  Part4  Part5 Part6 Part7

    MegaUpload: Part1 Part2

                       Full İzle

    Kaynak 


    Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emir_mashadov
    emir_mashadov's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Haziran/2007
    Erkek

    Hoca paylaşımın için çok teşekkür ederiz..Her ne kadar musluman olupta ibadetlerimizi yerine getiremiyorsakta en azından bu mubarek aylarda nu tür şeyler yapmak bile  güzel..inş indirip izleyecem..


    [ #emir_mashadov ] - ...|...Yorumsuz...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mucahits
    mucahits's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Temmuz/2008
    Erkek

    hocam paylasım icin tessekürler saygılarımla..

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Erkek

    Allah razı olsun hacım sağolasın.


    Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Ağustos/2005
    Erkek

    hcam ii güzelde  bilim ışığında daha iyi olmaz mıydı ??


    http://yigitdemirag.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2004
    Erkek

    anubisx bunu yazdı:
    -----------------------------

    hcam ii güzelde  bilim ışığında daha iyi olmaz mıydı ??


    -----------------------------

    Ne Alaka Bilim Mevcut Boyutumuzdaki Varlığın Dahi Çok Büyük Bir Kısmını Aydınlatamamışken, Tüm Boyutlardaki Varlıklara Hitap Eden Bu Değerli Bilgiler le İrşad Olmayı Tercih edebilenlere Ne Mutlu bence. Allah Bizede Nasip Etsin, Bu İlimle Bu Takvayla Donanmayı.


    Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Ağustos/2005
    Erkek

    ordaki değerli bilgiler aydınlatıyor mu ? yoksa sadece karanlığın arkasında ne olduğunu göstermeyip, söylüyor mu ??Amacım provakasyn fln değil sadece konuşmak istedm.


    http://yigitdemirag.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Temmuz/2005
    Erkek

    göstermeyip aydınlatıyor hocam bütün bunları ispatlıcak bir bilim insanlığa verilseydi İNANÇ ın ne anlamı kalırdı ? ahirete inaıyorsan önce sunu sor kendine ; Cehennemi ve cenneti gördükten sonra ben yine aynı ben olur muydum..


    Troubles'll come & they'll pass
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2005
    Erkek

    Bu konudada tartısma yaratmayın, yeter lan.


    .
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Eylül/2005
    Erkek

    sağolasın indiremiyecem ama izlemeye çalışacam.


    instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Ağustos/2005
    Erkek

    anubisx bunu yazdı:
    -----------------------------

    ordaki değerli bilgiler aydınlatıyor mu ? yoksa sadece karanlığın arkasında ne olduğunu göstermeyip, söylüyor mu ??Amacım provakasyn fln değil sadece konuşmak istedm.


    -----------------------------
    ordaki değerli bilgiler aydınlatıyor mu ?

    Evet, çünkü bu belgesel aydınlanmaya vesile olacak bilgiler içermekte. Belgeseldeki bilgilerin kaynağı Kur'an-i Kerim ve Hadis-i Şeriflerden oluşmaktadır. Bunlardan daha aydınlatıcı ne olabilir ki? Özellikle Kur'an-i Kerim, başlı başına bir mucize zaten. Kur'an-i Kerim'in mucizelerini hiç araştırdın mı? Bilim ışığında Kur'an-i Kerim mucuzeleri diye bir VCD seti vardı, Tavsiye ederim. Şayet bulamazsan ben sana Download linklerini gönderirim.

    yoksa sadece karanlığın arkasında ne olduğunu göstermeyip, söylüyor mu ??

    Yukarda yazıldığı üzere Kur'an-i Kerim ve Hadis-i Şerifler ışığında Cennet'e veya Cehennem'e götüren ameller hakkında bilgiler verilmeye çalışılmış. Bundan ötesi bilgiyi vermek söz konusu bile değil. Kardeşim haşa Cennet'i ya da Cehennem'i sana apacık görterecek halleri yok ya? Sonuçta Allahu Teala bizleri sınamak için irademizi özgür kılıp, bizleri çeşit çeşit imtihanlardan geçiriyor. Düşünsene Cennet ya da Cehennem'i önceden görseydik ne olurdu?

    Herkes Cehennem'in gazabından korunup Cennet'in sonsuz nimetlerine ulaşmak için çoook daha fazla gayret gösterirdi. Doğrusu bu yanlış olurdu. Kısacası örneklemeye çalışırsak; bir imtihana girmeden cevap anahtarına bakıp bütün soruları doğru cevaplamak gibi birşey olurdu. Görüpte yapmak başka, görmeden yapmak ise çoook başka... Önemli olan görmeden O'na bağlanıp emir ve yasaklarına elimizden geldiği kadar uyup, O'nun yolundan ayrılmamak. Bu arada belgeseli izlemeden sormuşsun soruları bir bir. Önce izlemende daha fayda görüyorum.


    Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
Toplam Hit: 2123 Toplam Mesaj: 13