Kitapcı Açmak?
-
HolyOne bunu yazdı
Hoca saçmalama, kitapçı kasetçi plakçı bunlar 90 lı yıllar ve öncesinin işleri. kim neden kitapa para versin bu çağda.
Ayip oluyor seyh :)
Items Ordered Price 1 of: Digital Image Processing (3rd Edition) [Hardcover]
By: Gonzalez, Rafael C.
Condition: New
Sold by: Amazon.com LLC$144.48 1 of: Understanding Digital Signal Processing (3rd Edition) [Hardcover]
By: Lyons, Richard G.
Condition: New
Sold by: Amazon.com LLC$84.27 1 of: The Image Processing Handbook, Sixth Edition [Hardcover]
By: Russ, John C.
Condition: New
Sold by: Amazon.com LLC$154.43 1 of: Schaums Outline of Digital Signal Processing, 2nd Edition (Schaum's Outline Series) [Paperback]
By: Hayes, Monson
Condition: New
Sold by: Amazon.com LLC$15.52
Item(s) Subtotal: TRY 851,15 Shipping & Handling: TRY 42,58 ----- Total before tax: TRY 893,73 Sales Tax: TRY 0,00 ----- Total for This Shipment: TRY 893,73 ----- -
Hocam isini disini bilmem ama karli is gibi gorunuyor gecen gun okuyup bitirdigim bir kitap vardi dedim bi sarrafa gidiyim takas ediyim 20 liraya almistim bir kitap begendim orfa kitabin piyasa degeri 10 lira ve orjinal degil kasaya yoneldim adam ya 1 kitap daha getir yada uzerine 5 lira ver dedi dalgami geciyorsun dedim hem ben sana orjinal baski kitap vericem ve takas ettigim kitap vericegim kitaptan dusuk fiyatta isine gelirse dedi dedim vay amk! Yani kisacasi calisma sistemin boyle olursa kar edersin.
-
Baracuda bunu yazdı
Beyler benimde bir sorum var benzer yeni konu açmımyım boşuna
Üniversiteye yakın yerde yol üzerinde kitap satmayı düşnüüyoruz her ne kadar korsan kitap almasamda satışını yapıcam ama sorun şu bu kitapları nerden temin edebiliriz istanbula dönünce yol üzerinde gördüğüm satıcılara sorucam ama pek yardımcı olucaklarını sanmıyorum daha önce bu işi yapmış olan yadatanıdğı olan var mı?hocam eminönü ve karaköy'de korsan kitap satan adamlar var oralara uğra.
kitapevlerinde 25 liraysa onlarda 8 liradır. (akşamları piyasaya çıkıyor bu adamlar, gündüzleri onları göremezsin.)
seni onların içine atak mı :) KORSANA EVEEEEEEEEEET -
Metanet bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
Hoca saçmalama, kitapçı kasetçi plakçı bunlar 90 lı yıllar ve öncesinin işleri. kim neden kitapa para versin bu çağda.
hoca bi kitap soyleyip sinavi ondan yapiyosa sö*ke sö*ke aliyosun şeyh.
+ kitabin herzaman yeri vardir, bi romani pcden,tabletten okumak var bide eline alip
sayfalarini cevirmek var.
edit: "i" leri editlemek lazimdi :DHocam okullar bile tablete geçiyor, ben unide hep fotokopi çekerdim kitaba para vermezdim
-
HolyOne bunu yazdıMetanet bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
Hoca saçmalama, kitapçı kasetçi plakçı bunlar 90 lı yıllar ve öncesinin işleri. kim neden kitapa para versin bu çağda.
hoca bi kitap soyleyip sinavi ondan yapiyosa sö*ke sö*ke aliyosun şeyh.
+ kitabin herzaman yeri vardir, bi romani pcden,tabletten okumak var bide eline alip
sayfalarini cevirmek var.
edit: "i" leri editlemek lazimdi :DHocam okullar bile tablete geçiyor, ben unide hep fotokopi çekerdim kitaba para vermezdim
Bazen oyle olmuyor be hocam unide fotokopi falan eyvallahda simdi merakli oldugun dalda birseyler okumak istiyorsun bazende bilimsel aciklamali belgeler kitaplar sikici geliyor olay orgusu ariyorsun bazilarida bulunmuyor orn. Emine senlikoglunun "çin işkencesi" 6 seneye yakin bu kitabi ariyorum bir sarrafda buldum adam satmadi.
-
fotokopici aç kitap fotokopisi sat. yanınada ygs türü şeyler sat bide 2.el bölümü yapsan bayada kal kazanırsın
-
Daha 2 gün önce internet üzerinden 2 adet kitap aldım.
İnternet üzerinde kitap satışı olduğu sürece, bir kitapçı açmak bana riskli bir iş gibi geliyor.
Bir dükkan kiralayacaksın, bir sürü kitabı alacaksın, depolayacaksın..
Aldığın kitabın hepsini satamayacaksın, elinde kalacak...
Dükkanın kirasıydı, sattığın 2 kitabın ücretiyle satamadığın 5 kitabın ücretini karşılamaya çalışmak, ayda bir vergi ödemesiydi...
Yani öde babam öde...
Kitap bir yana, kırtasiye dükkanı açsan bana daha az riskli geliyor.
Okullarda tablet üzerinde eğitime geçilecek,
Kırtasiyede satsan satsan ancak el işi kağıdı ile, resim boyası ve yapıştırıcı satarsın...
Bence başka bir sektöre bakmalı...
SerYolcu tarafından 14/Oca/14 20:39 tarihinde düzenlenmiştir -
internetten online sipariş verilen kitap siteleri açık olduğu sürece kitapçı dükkanı açman hata olur hocam..
-
Abi çok kitap okuyan biri olarak söylüyorum. Açma..
Ben sürekli internetten sipariş veriyorum ki. kampanyalar sebebiyle kitapçılardan daha ucuza geçiyor kitaplar elime.
Ayrıca Türkiye'de kitap okuyan insan oranına baktığımız zaman da pek akıl karı bir iş değil açıkçası.
SerYolcu'nun da dediği gibi, dükkan kirasıydı, depolamasıydı, elinde kalmasıydı falan derken gerçekten bana hiç akıl karı gelmiyor.
Şeyh'in dediği gibi de tablette okuma oranı yükseliyor kitaba göre. Ben de bir tablet alıp sınırsız ebook kaynaklarından yararlanmayı düşünüyorum bu ara.
