Kitap'ın Ne Olduğunu Bulana 100 Lira
-
Selam,
Elbetteki şahıslara ödeme yapmayı planlamıyorum..
Kitabın ne olduğunu bulan çıkarsa 100 lira löseve bağış yapıp buraya makbuzunu koyacağım...
Gelelim kitabın ne olduğuna,elimizde çok done yok çünki kütüphanemde bulunan 890 küsür kitap içersinde hiç birisi bu kitap değil... Tek tek kontrol ettim..ÖZETE GELECEK OLURSAK...
Bir üniversites hocası ( kadın yada erkek tam hatırlamıyorum ) x bir sebepten ötürü hocalığı ( bırakıp yada ara verip yaza izin alıp ) ailesinin yanına ( yada ailesinin şu anda yaşamadığı fakat eskiden yaşadıkları ) eve gidiyor... Ev fransız sömürüsü bir ülke diye hatırlıorum (cezavir olması muhtemel ancak Camus değil yazar ) gidiyor ve orada bir akşam vakti evlerini birileri basıyor ( bir köpeğin havladığını yada öldürüldüğünü hatılıyorum ) aklımda bir tecavüz olayı imgelendiğine göre bir kadın ağzından yazıldığını düşünüyorum. Silahlar patlıyor vs ancak kadın tecavüze uğruyor mu uğramıyor mu emin olaladım....
< ="//www.youtube.com//SpzTEF5IBAo" width="425" height="350"> -
Video mobilden açılmıyor.
-
futurist bunu yazdı
-
futurist bunu yazdı
-
d3lete bunu yazdıfuturist bunu yazdı
çay içiyordum boğulacaktım. :)))))))))))))))
gülmekten öldüm
edit: bir ara ayça şen vardı telefon şakaları yapardı. arkadaşın annesi arayıp oğlumun borcunu ver, o çok aç derdi arkadaşına :) çocuk teyze bilmiyordum diye nerdeyse ağlayacak. tabi gerçeği öğrenince çocuk küfrederdi. yan odadan gülüşmeler gelirdi :)
Yinede "ben mafya babasıyım x radyo programını aç" deyip silah sesi gelirdi. o programıda çok severdim. kız öğrenci evinden bağlandıklarında dj geliyorum bekleyin beni diye yayını kapatırdı falan :))
eskiden çok eğlenceliydi. şimdi ne tv ne radyo var bende olsada dinlesem :)
futurist tarafından 23/Şub/17 09:47 tarihinde düzenlenmiştir -
O Sevdiğim DünyaBir Arap Kadınının Hikâyesi
-
Bende kitap ın ne olduğunu bulana 50 TL diye konu açacagım az kaldı çocukken okudugum bir kitabı hiç bir şekilde bulamıyorum sormadıgım konusunu anlatmadıgım kitapçı kalmadı.
Fakat suan param yok.
-
-
Bulamazsak bağışlamayacak misin
-
890 kitap okuduysan ne güzel adına sevindim
-
Mr_Dark bunu yazdıO Sevdiğim DünyaBir Arap Kadınının Hikâyesi
Malesef bu değil...
# Edit.
Kadının tecavüze uğradığını hatırladım çünki,kendisini eve kapatıyordu ve birileri sürekli olarak doktora gitmesi gerektiğini hatırlatıyordu.
Babasının evine gidiyordu ve babasının evinde, işleri halleden bir "zenci" vardı. Bu tecavüz olayında zencininde parmağı vardı.
kadının orayı terk etmesi için bunu planlıyordu gibi.