Kitap'ın Ne Olduğunu Bulana 50 Lira
-
Ödemeyi ay başında ister şahsa ister bağış şeklinde o kişinin istediği kuruma makbuzu ile yapılacaktır.
(Ay başı yazma sebebim maaş günüm ay başı ) doğru kitap ise paradan daha fazla sevineceğim.
Önemli not ilk okulda okuduğum ve ondan sonra hiç bulamadığım için bazı yerlerini zihnim uydurmuş olabilir.
Kitap yerli bir yazara ait en az 8-9 yıllık veya daha eski.
şeytan ve bir insan arasındaki karşılıklı hikaye anlatımına dayanıyor , insan zaman kazanmak için şeytana bildiği hikayeleri anlatıyor oda kendisininkini anlatıyor sıra ile. Hikayelerden hatırladıgım sadece bir tanesi var , bir okulda öğrencilerin yatılı kaldığı öğretmenlerden biri bol kanı canı olan yüzü böyle pembe pembe yani tam emmelik bir öğrencinin kanını emiyor ve o kadar fazla içiyor ki o çocuk bir deri bir kemik kalıyor tabi bu kısımlara gelene kadar çok fazla ayrıntı var fakat diğerlerini hayal mayal hatırladıgım için emin olamıyorum.
bir karadaşım yazarın küçük şeyler kitabının yazarına ait olduğunu söyledi fakat araştırdım bulamadım kitapçılara anlattım anlamadılar belki okumuş olan olur.
-
ablam okumuştu bu kitabı, bana da anlatmıştı teee ne zaman. Akşam sorayım.
-
-
konular ard arda gelince n11 indirim çekleri gibi olmuş
-
Bu bildigin kanal7 dizileri işte ordan etkilenip kitap olsugunu düşünmüş olabilir misin
-
Efrasiyabin Öyküleri İhsan Oktay Anar
-
buram buram BAN! kokuyor :D
-
Yokmu arttıran ?
-
-
hocalar kanal 7 felan değil
yazarı %99 türk
-
PanxeR bunu yazdı
hocalar kanal 7 felan değil
yazarı %99 türk
Hocam ℅ 99.9 yazdığım yazar olması lazım .
Efrasiyabin Öyküleri İhsan Oktay Anar