Kitapyurdu.Com İle İlgili Sorun!
-
Arkadaşlar kitapyurdu.com'dan kitap siparişi vericem. Daha önce çok kereler alışveriş yaptım.
Fakat şu an sepetime giriş yapamıyorum. Tıklıyorum tıklıyorum hiçbir şey açmıyor. Bu ne dandik bir sitedir.
Bunu nasıl çözeriz var mı bir bildiği olan? Başka bilgisayardan da denedim durum aynı.
Edit: Bu tarz bildiğiniz başka kitap satış sitesi var ise tavsiyeler alınır.
-
kitapyurdunda hiç problem yaşamadım ben. alternatif olarak idefix ve hepsiburada ya da bakabilirsin.
-
kitapyurdundan ben de alışveriş yaptım baya problem yoktu :) tavsiye olarak bilmiyorum da kulturtv gibi sitelerden uzak dur, adamın burnundan getiriyor şerefsizler
-
Hocam problem yok da bug mıdır nedir alışveriş sepetime giremiyorum. Yoksa çok güzel bir site. Fakat şu an baktım ki dükkanından alışveriş yaparken kuruş indirim yapmayan d&r'ın internet sitesinde kitaplar kitapyurdundan kuruş farkıyla da olsa daha ucuz.
-
hepsiburada iyidiiir. Sipariş tarihine ve tedarik süresine göre en fazla 1 haftaya elinde olur kitapların. Ki bende 5günü geçmedi yanlış hatırlamıyorsam ve kısmi gönderi yaptırarak stoktaki kitabı ertesi gün elinde bulabiliyorsun.
-
hacı geçici sepetse eğer cookie'lerde sıkıntı olmuş olabilir. Cookie'leri temizle yada başka bir tarayıcı ile dene. yine olmazsa email at elemanlara.
-
kitapyurdu.com u çok nadir kullanıyorum. önceden hep oradan alırdım kitaplarımı hatta epey puanım da var fakat artık d&r dan alıyorum çünkü kargo ucuz kitap da ucuz :)
-
d&r iyidir fiyatları da kitapyurdu kadar iyi hemen hemen
-
bende kitapyurdundan Azerbayacana sifariş verdim sorunsuz,site normal çalışıyor.
dr bakayım hemen inşAllah yurtdışı kargo vardır.
-
İdefix?
-
yenisayfa.com sürekli kullandığım sitedir,
