folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Kitapyurdu.Com İle İlgili Sorun!

Kitapyurdu.Com İle İlgili Sorun!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Subtitle
    Subtitle's avatar
    Erkek

Arkadaşlar kitapyurdu.com'dan kitap siparişi vericem. Daha önce çok kereler alışveriş yaptım.

Fakat şu an sepetime giriş yapamıyorum. Tıklıyorum tıklıyorum hiçbir şey açmıyor. Bu ne dandik bir sitedir.

Bunu nasıl çözeriz var mı bir bildiği olan? Başka bilgisayardan da denedim durum aynı.

Edit: Bu tarz bildiğiniz başka kitap satış sitesi var ise tavsiyeler alınır.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ASLIYUCE
    ASLIYUCE's avatar
    Erkek

kitapyurdunda hiç problem yaşamadım ben. alternatif olarak idefix ve hepsiburada ya da bakabilirsin.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

kitapyurdundan ben de alışveriş yaptım baya problem yoktu :) tavsiye olarak bilmiyorum da kulturtv gibi sitelerden uzak dur, adamın burnundan getiriyor şerefsizler

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Subtitle
    Subtitle's avatar
    Erkek

Hocam problem yok da bug mıdır nedir alışveriş sepetime giremiyorum. Yoksa çok güzel bir site. Fakat şu an baktım ki dükkanından alışveriş yaparken kuruş indirim yapmayan d&r'ın internet sitesinde kitaplar kitapyurdundan kuruş farkıyla da olsa daha ucuz.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

hepsiburada iyidiiir. Sipariş tarihine ve tedarik süresine göre en fazla 1 haftaya elinde olur kitapların. Ki bende 5günü geçmedi yanlış hatırlamıyorsam ve kısmi gönderi yaptırarak stoktaki kitabı ertesi gün elinde bulabiliyorsun.

:)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

hacı geçici sepetse eğer cookie'lerde sıkıntı olmuş olabilir. Cookie'leri temizle yada başka bir tarayıcı ile dene. yine olmazsa email at elemanlara.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek

kitapyurdu.com u çok nadir kullanıyorum. önceden hep oradan alırdım kitaplarımı hatta epey puanım da var fakat artık d&r dan alıyorum çünkü kargo ucuz kitap da ucuz :)

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

d&r iyidir fiyatları da kitapyurdu kadar iyi hemen hemen

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

bende kitapyurdundan Azerbayacana sifariş verdim sorunsuz,site normal çalışıyor.

dr bakayım hemen inşAllah yurtdışı kargo vardır.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    İdefix?

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

yenisayfa.com sürekli kullandığım sitedir, 

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
Toplam Hit: 2557 Toplam Mesaj: 16