Kivi - Yok Böyle Bir Hırs.. Duygusallığınızı Test Edin..
-
Eğer testin doğal yollarla sonuçlanmasını istiyorsanız önce videoyu izleyin sonrada 2.mesajımı okuyun... Heee bu arada 2.mesajımda yazılanları zaten önceden biliyorduysanız çokta ilginizi çekmeyebilir..Ama ben bunu daha yeni öğrendiğim için bi acaip oldum yaaa ne biliyim..komik bir animasyondan çooooook çoooooooooook daha fazlsını buldum bu videoda ve paylaşmak istedim.. http://www.metacafe.com/watch/1032198/kivi/
-
animasyon güzel.. anlamlı
-
Kivi, kivigiller (Apterygidae) familyası içindeki tek cins olan Apteryx'de sınıflanan kuş türlerinin ortak adıdır. Yalnızca Yeni Zelanda'da yaşayan ve Yeni Zelanda'nın simgelerinden olan kiviler uçamayan kuşlardır ve çoğu kivi türünün de soyu tükenme tehlikesiyle karşı karşıyadır.
Yeni Zelanda'nın ulusal kuşu olarak bilinen Kiwi uçamaz. Yerde bulunan bir delikte yaşar, hemen hemen tamamen kördür ve her sene sadece tek bir yumurta bırakır. Buna rağmen, bilim adamlarının araştırmalarına göre yaklaşık 70 milyon yıldan beri hayatta kalmayı başarmıştır.
Böyle bir kuş gerçekten de varmış.Ben bu kuşu lonely tunes çizgi filmlerinde tanıdım ve tamamen ir hayal ürünü oldugunu sanıyordum.. Eyyy azim sen nelere kadirsin diyesim geldi birden... Animasyonda olsa insan duygulıyo be hacı :)) Zor anlarımda hep bu videoyu ve bu kuşları hatırlayacağım.. Animasyondan öte çok gerçekçi yönleri var.. Kuş neredeyse tamamen kör ve senede tek yumurta bırakmasına rağmen en az 70 milyon yıldır yaşıyor ! Ulan penguen de ucamıyor ama en azından kanatları var bu garibimde oda yok lan olm bu hayvanlar bizim iklimde yaşıyorsa alıcam bir taneee yaa şerefsizim çok sevdim ben bu hayvanı.Sizede tanıtmış olduk bu vesileyle.. -
Hacı Kuştaki Azime Hayran Kaldım
O Azim İnsanda Olsa Neler Yapılabilirdi Tahmin Edemiyorum
Buda Doğanın Dengesi Heralde
Sanırım Videonun Sonunda Çakılıo Zavallı Hüzünlendim Birden.. :( -
2.mesaj??
-
Recoba_20 bunu yazdı:
-----------------------------
2.mesaj??
-----------------------------
2.mesajımda :| -
Azim ama .. Bu kuşta azimden daha fazlası var.. sonuçta bi animasyon, fazla felsefik yaklaşmak neden bilmiyorum ama.. şöle ki; "azim"den daha fazla olan "hayal gücü" ve "cesaret" var bu kuşta.. bir de bi "masumiyet" ve "saflık".. ölüme gittiğinin farkında değil ve işte bu yüzden bu kadar mutlu oluyor bence.. gerçi bi kuş için ölüm neyi ifade edebilir ama ordaki kuş bir sembol işte.. insanları da bu sembolik kuştan( verilmek istenen mesajdan ) ayıran şey de bu, farkındalik.. ama bi yandan da o sonuca değecek ne olabilir hayatta diye de düşünmedim değil :) Aile, vatan, sevgili gibi kavramları bu çemberin dışında tutuyorum yalnız..
-
Stigma bunu yazdı:
-----------------------------Azim ama .. Bu kuşta azimden daha fazlası var.. sonuçta bi animasyon, fazla felsefik yaklaşmak neden bilmiyorum ama.. şöle ki; "azim"den daha fazla olan "hayal gücü" ve "cesaret" var bu kuşta.. bir de bi "masumiyet" ve "saflık".. ölüme gittiğinin farkında değil ve işte bu yüzden bu kadar mutlu oluyor bence.. gerçi bi kuş için ölüm neyi ifade edebilir ama ordaki kuş bir sembol işte.. insanları da bu sembolik kuştan( verilmek istenen mesajdan ) ayıran şey de bu, farkındalik.. ama bi yandan da o sonuca değecek ne olabilir hayatta diye de düşünmedim değil :) Aile, vatan, sevgili gibi kavramları bu çemberin dışında tutuyorum yalnız..
-----------------------------bence ölüme gittiğinin farkında ama bir kere uçabilmek için ölümü bile göze alıyor
düzenleme: pardon uçuyomuş gibi olmak için
-
Kendimi çok kötü hissediyorm :(
-

Videoda en sonda pat diye bir ses geliyor yazık =)
-
nico cok sacma olmu$ :S hiç beğenmedim :S