folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kıyamet Çok Yakın

Kıyamet Çok Yakın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    MorPortakal İlginç bir yazı, Gece Gece okuyorum, ama Güzel dedin, Sanırım Dünya İnsanları olarak Dünya Milliyetçiliği gütmenin Zamanı geldi de geçiyor bile.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    sert uyarılar  eet ABD ve çin e kim diş geçirecek nie  bu iki ülke biliosmusunuz çünkü endüstri sanayileri çok fazla ondan dünyanın küresel ısınmasına sebep olan en büyük paya sahip bu 2 ülke peki onlar bu işe ne dio karşı çıkıyorlar ondan bilim adamları kıçlarını istedikleri kadar yırta dursun ıssınmanın önüne zor geçerler. kıyamet yaklaştı bu artık herkes tarafından biliniyor saten yakında 3. dünya savaşı bile çıakr ve teknoloji 0 lanır...

Living Death
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Focal
    Focal's avatar
    Erkek
    battı balık yan gider napalim artık.. atın ölümü arpadan olsun :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Evet, aLametLer Tek Tek GerçkLşiyor, Kıyametin Yakın oLduğu Büyük Bir Gerçek

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DijitalHax0r
    DijitalHax0r's avatar
    Erkek

Hz Muhammed'in (s.a.v) bir hikayesi vardır sizde bilirsiniz.;
    Bir adam gelir ve sorar.Ey Muhammed! Kıyamet ne zaman?
    Hz Muhammed:

---Kıyamet (baş parmağını ve orta parmağını göstererek) şu iki parmağımın arasındadır.

belki ben bu mesajı attıktan 10 saniye sonra kıyamet kopar.Allah'tan başka kim bilebilir?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhbir
    muhbir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    agalar o hiç belli olmaz....

muhbir-tbt@hotmail.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

GrayWolf bunu yazdı:
    -----------------------------
    Biz gebermessek çocuklarimiz geberir :S
    -----------------------------

Yaşadığın kesinmiki geberdiğini bilesin. Bi uyanıcaz hepsi rüya işte o zaman ben böyle hayatın taa a.q diyeceksin.

Asıl ondan korkuyorum.

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Bu Nasıl Mükemmel bir rüyadır, Arkadaşlar düşündüğünüz, zaman hayanlık duymamak elde değil, Geçici bir deney ortamı kuramsallaştırılmış ama gerçeklik, dokunma düşme acıma acımasızlık, merhamet hisleri ile her şey birbirine mükemmel bir uyum ile dokunmuş.

Bu örneklemeye fizik kurallarını dahi bile etmedim, Sadece Rüyası bu ise Yüce Yaradanın Düşününki Gerçek kıldığı Ebedi söz verdiği mekan yada evrenmi demeliydik ne kadar güzeldir vede ne kadar mükemmeldir. Hayal etmek zor geliyor arkadaşlar. Algılama sınırırımızın ötesinde bir gerçekliği şu an için düşünemiyoruz. Saygılar.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kahraman
    Kahraman's avatar
    Erkek
    kıyameti görmeyecegimiz icin sorun yok.. küresel ısınmaya gelince baboyu avucluyoruz cözüm bulunacagı yerde hala acıklama yapıp duruyorlar amk..

Bir tek gece vardır insanın hayatında. Ömür boyu sürer nöbeti... Bu da öyleydi. İyi ol... Sağ ol.. Uzak ol... Ama bir daha görme beni!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    Allah bilir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 3461 Toplam Mesaj: 24