Kıyamet Günü Çoktan Geldi Çattı
-
bu kitabı dışında bütün kitaplarını okudum bu adamın. Adam araştırmacı bir adam yani o hayatın şifreleri programındaki kır saçlı esmer kibirli pezevenk gibi boş bi herif değil. Ama kitabın yarısı araştırma ise diğer yarısında yaptığı yorumlama kurgu resmen, bunun o farkında değil tabi çünkü mevzuya gömülmüş gitmiş adam. Okunur kitapları. Sonrada bi ramtha, ra bilgileri okursunuz galaktik federasyon diye çıldırırsınız ona dikkat edin akıl mantığı terk etmeyin.
-
Bu 2012 ye inananları 31 Aralıktan itibaren HD Kamerayla Çekmek Lazım Ne Hazırlıkları Varmış :D
-
kıyamet olsada olmasada 2012 den sonra hayatımız bayağı değişecek arkadaşlar :)
-
laa o bu değilde bundan 3-4 sene önce 2012 de ölüceğimi iddaa etmiştim :|
-
SerYolcu bunu yazdı:
-----------------------------http://tr.wikipedia.org/wiki/Erich_von_D%C3%A4niken
Yazarı tanıyalım, ondan sonra kitabını okuyalım...
-----------------------------tebrik ederim.
-
2012'de bu tip şeylere inananların hepsinin 2013'te g*tten s*k*leceğine inanıyorum.
-
vikide yazan
İlk başta çok popüler olan yazar, daha sonra Carl Sagan gibi konu üzerine bilgili bilim adamları tarafından aldığı eleştirilerle gözden düşmüştür
kısacası üfürükten teyyare selam söyle o yare
bide dikkatettimde adamın yazdığı kitapların yarısı tanrıların bişeyini anlatıyor
tanrıların arabaları
tanrıların mucizeleri
tanrıların ayak izleri
tanrıların stratejisi
tanrıların geldiği gün
tanrıların şoku
tanrıların esrarı
bun ne len böle adam bu tanrıların yakın akrabası herhal
-
dead_march bunu yazdı:
-----------------------------vikide yazan
İlk başta çok popüler olan yazar, daha sonra Carl Sagan gibi konu üzerine bilgili bilim adamları tarafından aldığı eleştirilerle gözden düşmüştür
kısacası üfürükten teyyare selam söyle o yare
bide dikkatettimde adamın yazdığı kitapların yarısı tanrıların bişeyini anlatıyor
tanrıların arabaları
tanrıların mucizeleri
tanrıların ayak izleri
tanrıların stratejisi
tanrıların geldiği gün
tanrıların şoku
tanrıların esrarı
bun ne len böle adam bu tanrıların yakın akrabası herhal
-----------------------------ahahah adam tanrının çaycısı öyle salaktan dinlediklerini aktarıyor
-
hamur mayasımı :) bırakın bu işleri yahu
-
Kıyamet gelsede kopsak,