Kıyamet: İkinci Dünya Savaşı (National Geographic - Türkçe)
-
Bu Belgeseli daha önce izlememiş olmama hayret ediyorum mükemmel bir başyapıt tarih seven herkezin izlemesi gerekir diye düşünüyorum iyi seyirler..
Not:Görüntülerin %50 si daha önce hiç yayınlanmadı
Apocalypse: The Second World War
Gizliliği kaldırılmış, renklendirilmiş ve onarılmış görüntülerle II. Dünya Savaşı daha önce hiç görülmemiş haliyle gözler önüne seriliyor.
Apocalypse: The Second World War veya Türkçe ismiyle Kıyamet: İkinci Dünya Savaşı. Bu muhteşem eser Fransa tarafından National Geographic'in çalışmalarıyla oluşturuldu. Kıyamet, bizlere savaşa katılanlar (askerler), savaşın acısını çekenler (siviller) ve onu yönetenlerin (siyasi ve askeri liderler) trajik kaderlerindeki bu akıl almaz çatışmayı anlatıyor. Bu "korkunç ancak aşina olduğumuz" savaş, dünya çapında 50 milyon erkek ve kadını öldürerek askeri ölümlerin yanı sıra sivillerin ölümüne de yol açan ilk savaş oldu. Birazdan izleyeceğiniz belgesel tam 6 CD'den oluştuğundan video altı parçadır ve her parçası 50-55 dakika arasında değişmektedir.Eğer videoları izleyemiyorsanız youtubeyi destekleyen host ayarlarınızı yapmanız gerekmektedir.http://www.youtube.com/watch?v=vbEBDXOrku0&feature=bf_prev&list=PL117C05B3B6856B6A
Partları bulmada zorlanırsanız
http://www.youtube.com/playlist?list=PL117C05B3B6856B6A -
kenarda kalsın.
-
2 hafta önce izlemiştim dizimagda harika bir belgesel herkesin izlemesi gerek bence yakın tarihimizin en can alıcı savaşı hırs uğruna milyonlarca insanın öldüğü o lanetli savaşı.
Türkçe altyazılısı için buyrun :
-
rushOut hocam seninki altyazı benim paylaştıklarım türkçe dublajlı
-
tmm kardsşim bişi yapmadım celallenmene ne gerek altyazılı izlemek isteyenler olabilir diye altyazılısınıda verdim ayrıca belirttimde :)
-
Sağol hacım,izleyeceğim.
-
çızzık.
-
burhan808 bunu yazdı:
-----------------------------kenarda kalsın.
----------------------------- -
çizik
-
indirme linki de olsaydı çok iyi olurdu neyse bakarım haftasonu.
-
ershn bunu yazdı:
-----------------------------indirme linki de olsaydı çok iyi olurdu neyse bakarım haftasonu.
-----------------------------idm ile cek hem daha hızlı indirirsin