Kıyaslayalım
-
hocam ikiside bağımlılık yapar ama esrarın daha zararlı ve dahaçok bağımlılık yaptığınıda herkes bilir tabi yasaklanamıycağını söyliyen arkadaşlar da haklı
yav arkadaşlar gerçekten içki yasaklansa hemen konuyu başka yerlere çekerler ama bilaf vardır
içki içmeyi bilmiyenler yüzünden içki yanlış oldu=bo. yemeyi bilmiyenler yüzünden bo. yemek yanlışoldu
umarım mesaj alınmıştır
-
ülkemizde "esrar" adı ve yanında korkusu almış başını gitmiş :W
marijuana denen ot, alkolden daha az zarar verir vücuda...
ve marijuana nın bağımlısı olmakta kolay bir şey değildir, alkolden çok daha zordur...
esrar (gizem ! :P) ne marijuana (zaten otun adı) ne derseniz de onu satın aldığınız adamlara yine cüzi bir fiyatta açıklatırsınız =))
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------ülkemizde "esrar" adı ve yanında korkusu almış başını gitmiş :W
ve marijuana nın bağımlısı olmakta kolay bir şey değildir, alkolden çok daha zordur...
esrar (gizem ! :P) ne marijuana (zaten otun adı) ne derseniz de onu satın aldığınız adamlara yine cüzi bir fiyatta açıklatırsınız =))
-----------------------------hocam 2sinin aynı şey olduğunu biliyoz ama benim kullanan arkadaşım vardı
1. ilk kullanımdan itibaren bağımlılık yapma olayıvar
2.kafa hiç istenmiycek düzeyde güzel oluyor
3.bumeleti bırakanlar bunu eroin içmek için bırakıyor çünkü artık bumelet kesmiyor
neyseki arkadaşım tümden bıraktı
-
yok hoca ben ziraat öğrencisi olduğumun yanı sıra ayrıca ilgiliyim :P
evet kitaplarda aynı şey derler, halk dili aynı şey der ama gel gör ki satımı alımı içimi sırasında aynı şeyler olmadığını anlarsın :W
bir de yok bırakanlar eroin için falan demişsin direk türk filmi senaryosu olmuş o, alakası yok :W
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------ülkemizde "esrar" adı ve yanında korkusu almış başını gitmiş :W
-----------------------------eet bu arkada$a katılmakla birlikte :P otun bagımlılık yapmadıgını söyleyebilirim.
zaten son zamanlarda artık esrarda sigara gibi tüketilio ele ayaga dü$mü$ :D
-
Öylede hacı artık esrarıda artıaracak adam yavaş yavaş. Kesmeyecek çünkü. Bi zaman sonra artık esrarda kesmeyecek ve diğer uyuşturucu maddelere başvuracak sonunda da artık istenmeyen şeyler olacak. Yani bunu arada bi içenler için demiyorum sık sık kullananlar için diyorum...
-
anlamadım ki :|
-
her gün bi kadeh votka sağlık için iyidir :|
-
ya çok zararlı diye mi satılmıyo sanıyosunuz.kim sizi sizin kadar düşünür arkadaşlar?
ben esrarın her yerde yetişebildiğini ve bu yüzden devletin vergi almasının çok güç olduğundan dolayı satılmadığını duymuştum.
-
Yasaklarla bi yere varılmaz hepsi serbest olsun :9