Kız Arkadaşımı Üzmeden Nasıl Ayrılabilirim
-
Hocam ben seni unutamam bana nasıl bunu yaptınah vah demesine falan kanma.Alayı yalan.Bir süre sonra seni unutacaktır.Şuan öss döneminde herhalde.Dersane falan olaylarından bahsediyorsun çünkü.Eğer öss dönemindeyse yavaş yavaş kendinden soğut.Yok değilse hemen ilişkini bitir.Kırılma darılma gücenmeler üzülmeler alayı yalan sevgili kardeşim.Üstüne bir bardak soğuk su içer ve olur biter.Tecrübe ile sabit.
Ayrıca kızın başka bir yerden sevgilisi vardı fln demişsin.Ya o kız senin için birini bırakmış.Başkası için de seni bırakır yeri gelir.Böyle birine nasıl güveneceksin hocam?
Allah'a emanet ol.
-
ataturkcu1 bunu yazdı:
-----------------------------Hocam ben seni unutamam bana nasıl bunu yaptınah vah demesine falan kanma.Alayı yalan.Bir süre sonra seni unutacaktır.Şuan öss döneminde herhalde.Dersane falan olaylarından bahsediyorsun çünkü.Eğer öss dönemindeyse yavaş yavaş kendinden soğut.Yok değilse hemen ilişkini bitir.Kırılma darılma gücenmeler üzülmeler alayı yalan sevgili kardeşim.Üstüne bir bardak soğuk su içer ve olur biter.Tecrübe ile sabit.
Ayrıca kızın başka bir yerden sevgilisi vardı fln demişsin.Ya o kız senin için birini bırakmış.Başkası için de seni bırakır yeri gelir.Böyle birine nasıl güveneceksin hocam?
Allah'a emanet ol.
-----------------------------eyv. arkadaşlar :)
olay sanırım 1-2 hafta önce neticeye ulaştı; ayrıldık. Zaten miksen devam etmezdi; etse bile ben tam anlamıyla sevemezdim onu. Olay kapandı, bitti.
boşum, bekliyorum :P
-
yascakucuk bunu yazdı:
-----------------------------düşünceleri tamamen değişmiş bir erkek olarak şu nacizane düşüncelerimi yazıyorum
kız senin elinde demi yapabildiin kadar acı çektir mümkünse hayatı boyunca seni unutamasın
hem sevsin hemde nefret etsin ona 7.- 8. sınıf varlık mumelesi yap
hayvan gibi davran bunu hak ediyolar çünkü
hayatında güvenmen gereken tek kadında annen
tecrübe ile sabittir..
-----------------------------işte budur hacı harbi diyorum elinden geldiğince kızlarla dalga geçicen bak bakalım o zaman nasıl kıymetli oluyosun..