Kız Arkadaşımı Üzmeden Nasıl Ayrılabilirim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ataturkcu1
    ataturkcu1's avatar
    Erkek

Hocam ben seni unutamam bana nasıl bunu yaptınah vah demesine falan kanma.Alayı yalan.Bir süre sonra seni unutacaktır.Şuan öss döneminde herhalde.Dersane falan olaylarından bahsediyorsun çünkü.Eğer öss dönemindeyse yavaş yavaş kendinden soğut.Yok değilse hemen ilişkini bitir.Kırılma darılma gücenmeler üzülmeler alayı yalan sevgili kardeşim.Üstüne bir bardak soğuk su içer ve olur biter.Tecrübe ile sabit.

Ayrıca kızın başka bir yerden sevgilisi vardı fln demişsin.Ya o kız senin için birini bırakmış.Başkası için de seni bırakır yeri gelir.Böyle birine nasıl güveneceksin hocam?

Allah'a emanet ol.

Pragmatism&Realism
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek

ataturkcu1 bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam ben seni unutamam bana nasıl bunu yaptınah vah demesine falan kanma.Alayı yalan.Bir süre sonra seni unutacaktır.Şuan öss döneminde herhalde.Dersane falan olaylarından bahsediyorsun çünkü.Eğer öss dönemindeyse yavaş yavaş kendinden soğut.Yok değilse hemen ilişkini bitir.Kırılma darılma gücenmeler üzülmeler alayı yalan sevgili kardeşim.Üstüne bir bardak soğuk su içer ve olur biter.Tecrübe ile sabit.

Ayrıca kızın başka bir yerden sevgilisi vardı fln demişsin.Ya o kız senin için birini bırakmış.Başkası için de seni bırakır yeri gelir.Böyle birine nasıl güveneceksin hocam?

Allah'a emanet ol.

eyv. arkadaşlar :)

olay sanırım 1-2 hafta önce neticeye ulaştı; ayrıldık. Zaten miksen devam etmezdi; etse bile ben tam anlamıyla sevemezdim onu. Olay kapandı, bitti.
    boşum, bekliyorum :P

sanılanın aksine...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

yascakucuk bunu yazdı:

düşünceleri tamamen değişmiş bir erkek olarak şu nacizane düşüncelerimi yazıyorum

kız senin elinde demi yapabildiin kadar acı çektir mümkünse hayatı boyunca seni unutamasın

hem sevsin hemde nefret etsin ona 7.- 8. sınıf varlık mumelesi yap

hayvan gibi davran bunu hak ediyolar çünkü

hayatında güvenmen gereken tek kadında annen

tecrübe ile sabittir..

işte budur hacı harbi diyorum elinden geldiğince kızlarla dalga geçicen bak bakalım o zaman nasıl kıymetli oluyosun..

Toplam Hit: 5036 Toplam Mesaj: 14