Kız Arkadasımla İzleyebileceğim Film İstek
-
fakkal bunu yazdı:
-----------------------------
Closer ı izleyin. Ben lisede 6 abazayla beraber gitmiştim. Afişlere baktık en güzel o görünüyodu o hafta, girelim dedik. Bir girdik ki herkes 2 li 2 li oturmuş. Sevgilisini alan gelmiş. Biz de 7 kişi oturduk en ortaya iyice pıstık :D arada tuvalete dahi çıkamadık. Filmin sonunda da herkesin çıkmasını bekledik. O derece sevgili filmi yani :)
zaaaaaaaa harbiden koptum ya :Dbenim önerim komik romantik bişi olsun 50 ilk öpücük güzel
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
sinemalarda "aşk geliyorum demez" var geçen hatunla gittik ama filmde kim oynuyo diye sor bilmiyorum bi ara filmde ağlama sahnesini hatırlıyorum o kadar :D
-----------------------------Sen filmle ilgilenmemişsin sanırım :D
-
UCANTENEKE bunu yazdı:
kasımda aşk başkadır
-----------------------------ilk aklıma gelen :D
-
şahin k seriess
sevgilimle izlemeye bayılıyoruz :)
-
ToR5 bunu yazdı:
Hacı erkek elemanın senden yakışıklı ve sexy olmadığı bir romantik film izle. Biz Son Samurayı beraber izlemiştik sevgilimle. Tom Kruse lavuğu soyundu , yıkandı falan amk bide benden de sexy ! yakışıklı değil ama:D kıskandım amk. Sen en iyisi Avustralya filmini izle , ordaki eleman bi halta benzemiyor. Filmd romantik sayılır.
-----------------------------:D:D
Kesinlikle katılıyorum.
Hele ki amerikan pastası hic izleme :SBu yasıma gelip hic amerikan pastası izlememişim. Mal gibi gittim coveri begenip bi izleyelim demiştim demez olaydım.
Adamlar filmin başından sonuna çadır kurulu geziyolardı mk :S
-
meg ryan filmlerini tercih etmelisin bu durumlarda :P =))
-
kesinlikle eternal sunshine
-
Tetikçi xP
-
baron_27 bunu yazdı:
issiz adam
bu usta isi biliyor:P -
Göl Evi'ni tek geçerim.. Keanu Reeves ve Sandra Bullock harika bi film :|