Kız Babası Olmak...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

2 aylık kız babası olarak söylüyorum şimdiden iyi evlat yetiştirememekten korkuyorum.Bunun apaçisi var emosu var bu akımlara kapılırsa ne yaparım diye düşünüyorum.Bunun birde evlendirme olayı var ki tam karabasan...

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

Hayırlı olsun arkadaşlar baba adamlarsınız :))

Merhabaaaaa
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaRdUcK
    BaRdUcK's avatar
    Erkek
    Zor ve Mesakatli :) Herkesin hayirli evlatlari olsun insallah.

imza mimza yok !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    HannibALgan bunu yazdı

Yahu bu kız çocuğu-baba ilişkisi kaynana-gelin ilişkisi gibidir. Bütün gelinler öyle yada böyle çekerler, kendileri kaynana olduklarında da gelinlerine çektirirler. Aynı şey, bütün erkekler evlenmek için bir adamın kızını ister, o adam kızı vermemek ondan ayrılmamak ister ama evlenirler. Sonra genç damadın kızı olur ve o kız evlenmek istediğinde aynı olay tekrarlanır. Bu yaşamsal bir paradoks yani...

Alamadin mi abi kizi, sasaliya mi gidemedin noldu durum ne :D

...said addicted.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Bu benim küçük aşk kuşum, babisinide çok seviyor ve elleride çok küçük ve lezzetli, dünya bir tarafa bu babim bir tarafa,

Ben senin kızının hastasıyım yav, daha önce 1-2 resim daha vermiştin, annem yada kardeşlerim görse kesin klasik kandırma cümlelerine başlarlardı "gel sen bizim kızımız ol" diye :D

wikwik bunu yazdı

Geçen gün aynı konuyu ben açıyım dedim. Sonra duygularımı kendime saklıyım dedim :) Elalem kızını nasıl verdi bana bilmiyorum ama benim kızı almak için kırk fırın ekmek yemesi lazım bir dangozun ;) 

Bir dangozun 40 fırın ekmek yemesi gerekebilir ama bir adamın o kadar ekmek yemesine gerek yok :D

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Noneyim bunu yazdı
    HannibALgan bunu yazdı

Yahu bu kız çocuğu-baba ilişkisi kaynana-gelin ilişkisi gibidir. Bütün gelinler öyle yada böyle çekerler, kendileri kaynana olduklarında da gelinlerine çektirirler. Aynı şey, bütün erkekler evlenmek için bir adamın kızını ister, o adam kızı vermemek ondan ayrılmamak ister ama evlenirler. Sonra genç damadın kızı olur ve o kız evlenmek istediğinde aynı olay tekrarlanır. Bu yaşamsal bir paradoks yani...

Alamadin mi abi kizi, sasaliya mi gidemedin noldu durum ne :D

Sasalı benim için bitmiştir, daha da gitmem :) İşin şakası bir yana da ne sikimsonik yere yapmışlar lan. Kız kolumda uyudu, kollarım 3 cm uzamıştır en az...

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmuT38
    UmuT38's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Bu benim küçük aşk kuşum, babisinide çok seviyor ve elleride çok küçük ve lezzetli, dünya bir tarafa bu babim bir tarafa,

Allah bağışlasın Abi.

Eger "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebiLeceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü Bu dünya "üç" günLük dünya AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bu da benim meleğim;

asdasdasd

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmuT38
    UmuT38's avatar
    Erkek
    HannibALgan bunu yazdı

Bu da benim meleğim;

asdasdasd

Allah bağışlasın ..

Eger "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebiLeceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü Bu dünya "üç" günLük dünya AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Evet Her kesin Çocukları Çok Şirin. Allah Bağışlasın. Benimde İki Kızım var. Valla Vermem Kimseciklere Vermem.... Onlar Hep Babaları ile Kalacaklar. :) 

Ne Yapim Şimdilik Bununla Avunuyorum.  Ama Dünyanın Kurallarına Karşı koyamıyoruz.  Onları Çok Seviyorum. Canımı feda edebillecek kadar.

ShockMan tarafından 13/Ağu/12 09:17 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 3812 Toplam Mesaj: 31