Kız Babası Olmak...
-
2 aylık kız babası olarak söylüyorum şimdiden iyi evlat yetiştirememekten korkuyorum.Bunun apaçisi var emosu var bu akımlara kapılırsa ne yaparım diye düşünüyorum.Bunun birde evlendirme olayı var ki tam karabasan...
-
Hayırlı olsun arkadaşlar baba adamlarsınız :))
-
Zor ve Mesakatli :) Herkesin hayirli evlatlari olsun insallah.
-
HannibALgan bunu yazdı
Yahu bu kız çocuğu-baba ilişkisi kaynana-gelin ilişkisi gibidir. Bütün gelinler öyle yada böyle çekerler, kendileri kaynana olduklarında da gelinlerine çektirirler. Aynı şey, bütün erkekler evlenmek için bir adamın kızını ister, o adam kızı vermemek ondan ayrılmamak ister ama evlenirler. Sonra genç damadın kızı olur ve o kız evlenmek istediğinde aynı olay tekrarlanır. Bu yaşamsal bir paradoks yani...
Alamadin mi abi kizi, sasaliya mi gidemedin noldu durum ne :D -
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Bu benim küçük aşk kuşum, babisinide çok seviyor ve elleride çok küçük ve lezzetli, dünya bir tarafa bu babim bir tarafa,

Ben senin kızının hastasıyım yav, daha önce 1-2 resim daha vermiştin, annem yada kardeşlerim görse kesin klasik kandırma cümlelerine başlarlardı "gel sen bizim kızımız ol" diye :D
wikwik bunu yazdıGeçen gün aynı konuyu ben açıyım dedim. Sonra duygularımı kendime saklıyım dedim :) Elalem kızını nasıl verdi bana bilmiyorum ama benim kızı almak için kırk fırın ekmek yemesi lazım bir dangozun ;)
Bir dangozun 40 fırın ekmek yemesi gerekebilir ama bir adamın o kadar ekmek yemesine gerek yok :D
-
Noneyim bunu yazdıHannibALgan bunu yazdı
Yahu bu kız çocuğu-baba ilişkisi kaynana-gelin ilişkisi gibidir. Bütün gelinler öyle yada böyle çekerler, kendileri kaynana olduklarında da gelinlerine çektirirler. Aynı şey, bütün erkekler evlenmek için bir adamın kızını ister, o adam kızı vermemek ondan ayrılmamak ister ama evlenirler. Sonra genç damadın kızı olur ve o kız evlenmek istediğinde aynı olay tekrarlanır. Bu yaşamsal bir paradoks yani...
Alamadin mi abi kizi, sasaliya mi gidemedin noldu durum ne :DSasalı benim için bitmiştir, daha da gitmem :) İşin şakası bir yana da ne sikimsonik yere yapmışlar lan. Kız kolumda uyudu, kollarım 3 cm uzamıştır en az...
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Bu benim küçük aşk kuşum, babisinide çok seviyor ve elleride çok küçük ve lezzetli, dünya bir tarafa bu babim bir tarafa,

Allah bağışlasın Abi.
-
Bu da benim meleğim;

-
HannibALgan bunu yazdı
Bu da benim meleğim;

Allah bağışlasın ..
-
Evet Her kesin Çocukları Çok Şirin. Allah Bağışlasın. Benimde İki Kızım var. Valla Vermem Kimseciklere Vermem.... Onlar Hep Babaları ile Kalacaklar. :)
Ne Yapim Şimdilik Bununla Avunuyorum. Ama Dünyanın Kurallarına Karşı koyamıyoruz. Onları Çok Seviyorum. Canımı feda edebillecek kadar.
ShockMan tarafından 13/Ağu/12 09:17 tarihinde düzenlenmiştir