Kız İçin Web Sitesi
-
iyi geceler
başlığı nasıl açacağımı bilemedim yanlışsa kusura bakmayın
kendime bi rus kız yaptım
bu ruslar inili boncuklu hediyeleri severler
şimdi diyorumki ben buna bi web sitesi yapsam sabah kalktığında mailindeki o yaptığım linke tıkladığında
çok şaşırsa sevinse hoşuna gitse nasıl olur ?
kendime bi blog açtım oradan yapmayı düşünüyorum ama nasıl? .(örnek.blogspot.com şeklince açtım)
böyle aşklı maşklı şeyler koysam hazır varmıdır bloğuma nasıl koyacam bunu kendim yapmayı bilmiyorum yeni gelin gibiyim yani :)
umarım anlatabilmişimdir
hadi ustalar bi el atıverin teşekürler
-
hahhaha :D
-
Onun hoşuna giden materyallerle hazırlanmış hareketli bi flash tempalate mutlu edebilir.
-
Benim yardımım bu kadar
http://www.arasyalinkilic.com/ -
Konyali bunu yazdı:
-----------------------------
hahhaha :D
-----------------------------neye güldün hoca :D
varsa fikrin bişiler yazda bizde odun kalmayalım hatunun karşısında :)
edit: tosun hocam tam istediğim gibi bişi bu ama bloğuma nasıl eklicem bilmiyorumki
-
bu yabancı hayrınlığı nereye kadar gidecek bakalım. ve bu bayanla amacın nedır hocam vucudu guzel dıye belırlı bır sure nefsını doyurmak ıcın mı yoksa hanım yapmak ıcınmı yaptın bu MANITAYI derdın nedır. ayrıca onlar ıncılı boncukları severlerde sadece anlıktır onlarınkı. CEBINDE paran varsa omur boyu kolen olurlar. ıclerınde ınsanevlatlarıda vardır ama vefalı olanlar cok azdır. ıstersen sana bedava yapayım ama bırak bu ıslerı hocam
-
alberto bunu yazdı:
-----------------------------
bu yabancı hayrınlığı nereye kadar gidecek bakalım. ve bu bayanla amacın nedır hocam vucudu guzel dıye belırlı bır sure nefsını doyurmak ıcın mı yoksa hanım yapmak ıcınmı yaptın bu MANITAYI derdın nedır. ayrıca onlar ıncılı boncukları severlerde sadece anlıktır onlarınkı. CEBINDE paran varsa omur boyu kolen olurlar. ıclerınde ınsanevlatlarıda vardır ama vefalı olanlar cok azdır. ıstersen sana bedava yapayım ama bırak bu ıslerı hocam
-----------------------------söylediklerin tamamen doğru hoca bildiğin bişi varki yazmışındır diye düşünüyorum
cevabım şu olsun = bi rusla nekadar ciddi olunabilirki?
neyse tavsiyeleriniz varsa sevinirim
teşekürler
-
hacı bedava tk domain al bak benim açtığım bir konuda nasıl alacağını yazmışım bakamayacam şimdi tam olarak sonra bir host bul free yada bir arkadaından rica et al manitanınadi.tk off ne bayılır domaini falan aldım host aldım dersin daha kıyak olur yapacaksan. adına com alacaktım de alınmış bunu bulabildim de :D
-
view-source:http://www.arasyalinkilic.com/ kodlar burda işini görür
-
git blogcu aç hostdu domaindi kim ugraşcak hacı :D
Edit : adam zaten blog açmış la :D
-
al bakalım içinden ayıkladım kaynağı deşmeyin bundaki kalp daha janjanlı ;)
index.html i doldurun kafanıza göre.. style içinde ..css/style.css dosyasını editlersiniz.. kalp yerine başka resim koyacaksanız img klasörüne atarsınız.. adını heart.png olarak yaparsanız direk görünür.. eğer başka adda görsel kullanacaksanız img klasörüne attığınız görselin adını js/jquery-BubbleEngine.js içindeki 15. satırda img/görseladı.png burdan da deniştirin..
eğer text ekleyecekseniz kayıt ederken metin editörünün utf-8 kayıt ettiğinden eminolun :)
bu size lazım olan http://rapidshare.com/files/450613985/kalpli.zip
zip şifresi tahribat.com