Kız Kulesi - A.K.B. 2010

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    berraa
    berraa's avatar
    Dişi

rengi biraz daha açmışsın sanırım  bulutlarda denizde  daha açık, ama ilk hali daha hoş geldi gözüme .. daha iyilerine  inş..devamını getirmelisin.. başarılar .. 

Başarı için kişilikte değişim şart..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bladex38
    bladex38's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaşım güzel çalışma tbrkler kırıcı yorum yapan arkadaşım bi tanede sen yapsanda görsek ;)

Full Destek Notebook Onarım Merkezleri...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek

bladex38 bunu yazdı:
    -----------------------------

arkadaşım güzel çalışma tbrkler kırıcı yorum yapan arkadaşım bi tanede sen yapsanda görsek ;)

hocam kimseye kırılıp darıldığım yok herkesin kendi yorumu saygı duyarım

1. olarak bu çalışmada herhangi beklentim yada birşeyleri ispat etmek için yaptığım birşey değil önceki konuda (BKNZ: http://www.tahribat.com/Forum-Resurrection-Wallpaper-Beta-107737/ ) Arkaşın göstermiş olduğu resim hoşuma gitti ve cakmasını yapıcam dedim ordan esinlerek bende o tarzda bir resim yerine türkiyeye özel bir resimle yapmak istedim

2.ben renkli ve biraz canlı işler yaptığımdan dolayi Herkes tarafından beğenilmesini beklemiyorum bi nevi hayatın renklerini tanıdı anlamaktan geçiyor bir doğumuz biraz daha melankolik ve depresif olduğumuzdan bu tarz eleştirilerde normal.

3.Tahminimce Robinson'dan bahsettin o arkaşın tasarımla falan pek ilgilendiğini sanmıyorum.

4.bana bir daha çalışma demesiyle ben kendi zevklerim ve renklerimden vazgecicek değilim gereksiz yere polemik yaratmayada gerek yok

5.(altını çizerek yazıyorum)Kendimi övmüyorum abartmıyorum ama benim PS ile tasarım konusunda yapamayacağım cok az şey var bundanda süphesi olan'da herhangi bir resim koysun cakmasını yapayım.

"açık mı var la" yazdı diye ban yiyen adam !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vesselam
    vesselam's avatar
    Erkek

Robinson_Crusoe bunu yazdı:

Senden rica ediyorum bir daha çalışma,

:=))))

Telegram @WVesselam
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adama
    adama's avatar
    Erkek

:=))))
    ------------------------

Beleş wireless kahramanı.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ntxsoft
    ntxsoft's avatar
    Erkek

Gzx bunu yazdı:

bladex38 bunu yazdı:

hocam kimseye kırılıp darıldığım yok herkesin kendi yorumu saygı duyarım

1. olarak bu çalışmada herhangi beklentim yada birşeyleri ispat etmek için yaptığım birşey değil önceki konuda (BKNZ: http://www.tahribat.com/Forum-Resurrection-Wallpaper-Beta-107737/ ) Arkaşın göstermiş olduğu resim hoşuma gitti ve cakmasını yapıcam dedim ordan esinlerek bende o tarzda bir resim yerine türkiyeye özel bir resimle yapmak istedim

2.ben renkli ve biraz canlı işler yaptığımdan dolayi Herkes tarafından beğenilmesini beklemiyorum bi nevi hayatın renklerini tanıdı anlamaktan geçiyor bir doğumuz biraz daha melankolik ve depresif olduğumuzdan bu tarz eleştirilerde normal.

3.Tahminimce Robinson'dan bahsettin o arkaşın tasarımla falan pek ilgilendiğini sanmıyorum.

4.bana bir daha çalışma demesiyle ben kendi zevklerim ve renklerimden vazgecicek değilim gereksiz yere polemik yaratmayada gerek yok

5.(altını çizerek yazıyorum)Kendimi övmüyorum abartmıyorum ama benim PS ile tasarım konusunda yapamayacağım cok az şey var bundanda süphesi olan'da herhangi bir resim koysun cakmasını yapayım.

tasarımların çok güzel, kimseye kulak asmamanda en doğrusu. bu işler zevk meselesi beğende olur beğenmeyende. 

bana kalırsa deviantart hesabı açıp çalışmalarını orda sergilemen. orada alacağın yapıcı yorumların seni daha da geliştiriceğini düşünüyorum. hiç olmazsa işi bilen adamların yorumlarını alıcaksın :)) 

çalışmalarının devamını bekleyenlerden biriyim, kolay gelsin.

enginkirmaci.com | Kişisel web sitesi, uyetakip.com | Ücretsiz Üye Takip Programı
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

Robinson_Crusoe bunu yazdı:

katıla katıla gülmekten öldüm

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek

ntxsoft bunu yazdı:

tasarımların çok güzel, kimseye kulak asmamanda en doğrusu. bu işler zevk meselesi beğende olur beğenmeyende. 

bana kalırsa deviantart hesabı açıp çalışmalarını orda sergilemen. orada alacağın yapıcı yorumların seni daha da geliştiriceğini düşünüyorum. hiç olmazsa işi bilen adamların yorumlarını alıcaksın :)) 

çalışmalarının devamını bekleyenlerden biriyim, kolay gelsin.

eyw hocam sağolasın pek üstüne düşmesemde deviantart hesabım var

http://gzxsx.deviantart.com/gallery/

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek

Kullanıcam demişsin kullanmışsın :)

Biraz daha güzel olabilirdi fakat fazla uğraşmamışsın gibime geldi..

Biliyorum daha güzelini yapabilirsin.

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek

MaTRaX bunu yazdı:

Kullanıcam demişsin kullanmışsın :)

Biraz daha güzel olabilirdi fakat fazla uğraşmamışsın gibime geldi..

Biliyorum daha güzelini yapabilirsin.

Evet uğraşmadım bunun nedeni ise sonuçta bu tasarım benim kendi fikrim değil yapılmış bi tasarımın çakmasını yapdığım için üstünde çalışırken pek zevk vermiyor acikcasi yaratıcı olmadıktan ve zevk almadıktan sonra'da uğraşmanın anlamı yok bence :)

Toplam Hit: 4166 Toplam Mesaj: 25