Kız Kulesi - A.K.B. 2010
-
rengi biraz daha açmışsın sanırım bulutlarda denizde daha açık, ama ilk hali daha hoş geldi gözüme .. daha iyilerine inş..devamını getirmelisin.. başarılar ..
-
arkadaşım güzel çalışma tbrkler kırıcı yorum yapan arkadaşım bi tanede sen yapsanda görsek ;)
-
bladex38 bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşım güzel çalışma tbrkler kırıcı yorum yapan arkadaşım bi tanede sen yapsanda görsek ;)
-----------------------------hocam kimseye kırılıp darıldığım yok herkesin kendi yorumu saygı duyarım
1. olarak bu çalışmada herhangi beklentim yada birşeyleri ispat etmek için yaptığım birşey değil önceki konuda (BKNZ: http://www.tahribat.com/Forum-Resurrection-Wallpaper-Beta-107737/ ) Arkaşın göstermiş olduğu resim hoşuma gitti ve cakmasını yapıcam dedim ordan esinlerek bende o tarzda bir resim yerine türkiyeye özel bir resimle yapmak istedim
2.ben renkli ve biraz canlı işler yaptığımdan dolayi Herkes tarafından beğenilmesini beklemiyorum bi nevi hayatın renklerini tanıdı anlamaktan geçiyor bir doğumuz biraz daha melankolik ve depresif olduğumuzdan bu tarz eleştirilerde normal.
3.Tahminimce Robinson'dan bahsettin o arkaşın tasarımla falan pek ilgilendiğini sanmıyorum.
4.bana bir daha çalışma demesiyle ben kendi zevklerim ve renklerimden vazgecicek değilim gereksiz yere polemik yaratmayada gerek yok
5.(altını çizerek yazıyorum)Kendimi övmüyorum abartmıyorum ama benim PS ile tasarım konusunda yapamayacağım cok az şey var bundanda süphesi olan'da herhangi bir resim koysun cakmasını yapayım.
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
Senden rica ediyorum bir daha çalışma,
:=)))) -
:=))))
------------------------
:Ç -
Gzx bunu yazdı:
bladex38 bunu yazdı:
-----------------------------hocam kimseye kırılıp darıldığım yok herkesin kendi yorumu saygı duyarım
1. olarak bu çalışmada herhangi beklentim yada birşeyleri ispat etmek için yaptığım birşey değil önceki konuda (BKNZ: http://www.tahribat.com/Forum-Resurrection-Wallpaper-Beta-107737/ ) Arkaşın göstermiş olduğu resim hoşuma gitti ve cakmasını yapıcam dedim ordan esinlerek bende o tarzda bir resim yerine türkiyeye özel bir resimle yapmak istedim
2.ben renkli ve biraz canlı işler yaptığımdan dolayi Herkes tarafından beğenilmesini beklemiyorum bi nevi hayatın renklerini tanıdı anlamaktan geçiyor bir doğumuz biraz daha melankolik ve depresif olduğumuzdan bu tarz eleştirilerde normal.
3.Tahminimce Robinson'dan bahsettin o arkaşın tasarımla falan pek ilgilendiğini sanmıyorum.
4.bana bir daha çalışma demesiyle ben kendi zevklerim ve renklerimden vazgecicek değilim gereksiz yere polemik yaratmayada gerek yok
5.(altını çizerek yazıyorum)Kendimi övmüyorum abartmıyorum ama benim PS ile tasarım konusunda yapamayacağım cok az şey var bundanda süphesi olan'da herhangi bir resim koysun cakmasını yapayım.
-----------------------------tasarımların çok güzel, kimseye kulak asmamanda en doğrusu. bu işler zevk meselesi beğende olur beğenmeyende.
bana kalırsa deviantart hesabı açıp çalışmalarını orda sergilemen. orada alacağın yapıcı yorumların seni daha da geliştiriceğini düşünüyorum. hiç olmazsa işi bilen adamların yorumlarını alıcaksın :))
çalışmalarının devamını bekleyenlerden biriyim, kolay gelsin.
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------katıla katıla gülmekten öldüm
-
ntxsoft bunu yazdı:
tasarımların çok güzel, kimseye kulak asmamanda en doğrusu. bu işler zevk meselesi beğende olur beğenmeyende.
bana kalırsa deviantart hesabı açıp çalışmalarını orda sergilemen. orada alacağın yapıcı yorumların seni daha da geliştiriceğini düşünüyorum. hiç olmazsa işi bilen adamların yorumlarını alıcaksın :))
çalışmalarının devamını bekleyenlerden biriyim, kolay gelsin.
-----------------------------eyw hocam sağolasın pek üstüne düşmesemde deviantart hesabım var
http://gzxsx.deviantart.com/gallery/
-
Kullanıcam demişsin kullanmışsın :)
Biraz daha güzel olabilirdi fakat fazla uğraşmamışsın gibime geldi..
Biliyorum daha güzelini yapabilirsin. -
MaTRaX bunu yazdı:
Kullanıcam demişsin kullanmışsın :)
Biraz daha güzel olabilirdi fakat fazla uğraşmamışsın gibime geldi..
Biliyorum daha güzelini yapabilirsin.
-----------------------------Evet uğraşmadım bunun nedeni ise sonuçta bu tasarım benim kendi fikrim değil yapılmış bi tasarımın çakmasını yapdığım için üstünde çalışırken pek zevk vermiyor acikcasi yaratıcı olmadıktan ve zevk almadıktan sonra'da uğraşmanın anlamı yok bence :)