Kız Neyimi Satıyorum..
-
Pisibaliqi bunu yazdı:
-----------------------------
azrak bunu yazdı:
:D
up diyosun hala resim koymuyosun. et kalınlığını iç dış çapı falan ne sölede bari hayallerimizde canlandıralım :)
-----------------------------kortexte sorun mu var?
-----------------------------It can be lupus.
-
neyi hayallerinde canlandıran arkadaşları bende hayallerimde canlandırayım.. yazsınlar msnlerini görüşelim çeksinler resimleri buraya uplasınlar.. analarının karınlarından tek akıllı doğan sanki sizsiniz.. kendiniz ne akıllı zannediyonuz siz..
-
u-f-d bunu yazdı:
neyi hayallerinde canlandıran arkadaşları bende hayallerimde canlandırayım.. yazsınlar msnlerini görüşelim çeksinler resimleri buraya uplasınlar.. analarının karınlarından tek akıllı doğan sanki sizsiniz.. kendiniz ne akıllı zannediyonuz siz..
-----------------------------Hocam boşver, canını sıktığına değmez :)
-
yok hocam hani hayallerinde canlandıracaklar ya ondan dedim,
hani benonlara ney yerine başka bişe gönderecem ya
verin msnlerinizi görüşelim.
-
biliyorum sizde sıkıldınız ama bu son upum bir daha uplamayacağım..
-
ulan ufd param olacaktı ki satma sen müzisyen ol dicektim.üzüldüm lan :(
-
canımsın.. senle bir gun buluşucaz.. gezecez.. hele senin bi vizeler sınavlar bi bitsin ikimizde uygun olalım..
oara tıj dyryn tıj ger let jmtğ gidiyor moral sıfır dur bakalım devam ediyoz iskeletler diyarında bi et parçası hesabı ama nerye e kadar gidecez..
-
arkadaşlar duruu gerçekten bilmiyordum biraz okumadan yazdım cevabı. u-f-d den çok özür diliyorum büyük bi ahmaklık ettim. Ne deseniz haklısınız.
-
arkadaş beni hayalinde canlandırdı :w
-
u-f-d bunu yazdı:
arkadaş beni hayalinde canlandırdı :w
-----------------------------abartma birader sende adam bilmiyomuş özür dilemiş işte, al konun da uplanmış oldu.