Kız Psikolojosi:

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Khellix
    Khellix's avatar
    Erkek

:) Hocam bu taktikler %90 tutuyo daha önce defalerca yaptigim icin burda da okuyunca iyice keyfim yerine geldi.

Nullum crimen sine lege
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek
    Khellix bunu yazdı:
    -----------------------------

:) Hocam bu taktikler %90 tutuyo daha önce defalerca yaptigim icin burda da okuyunca iyice keyfim yerine geldi.

-----------------------------
    kesinlikle haklısın ama yere yaşa göre falan deişir ama lisedeki kızların yüzde 95ine bu şekilde ayar verebilrisin biz lisedeyken bunları bi yazan olacaktı ki:) ayrıca bu salakkiznasiltavlanir.comdaki dokumanlardan birisi galiba
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Dişi

bazı noktalara bende hak veriyorum var böyle hatunlar ama salak ve sorunlu takılan  diye hitap ettiginiz hatunların yanında siz zeki ve sorunsuz erkeklerin ne işi var çözemedim salak bir hatunu tavlamak için taktik geliştirmekte pek akıllıca degil

Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZeroCooL
    ZeroCooL's avatar
    Erkek

Kızlar ne salaklar nede hafife alınacak varoluşlardır erkerleri istedikleri gibi ellerinde oynatabilme özelliğine sahip tek yaratıklar (lafım meclis Dısına) ama gerçekler bunlar bence kızlara aptam veya salak muamelesi yapmak yanlıs ee tabiki aralarında gercekten moron ustu moron kızlar var erkeklerinde olduhu gibi ama sakın genelleme yaparak konusmayalım bence..

Bu arada benin merak ettihim kız tavlama mnasıl olur değil de bu kızlar neden kendilerini sevebilecek insnalarla değilde onlara zarar verebilecek insanlarla birlikte olurlar ayrıca guzel kızların yanında kesinlikle cirkin lavuklar oluyo genelleme konusmuyorum ama cok fazla ornek var

Neyse Yerim Kızları ya Yaşasın erkekler :))))))))

Şaka Şaka.....

Yaşam ve Ölüm arasındaki ince çizgide alırken nefes bazen mutlu bazen mutsuz herkes...
Toplam Hit: 1902 Toplam Mesaj: 15