Kız Tavlama Teknikleri-Videolu Eğitim Seti
-
7.Avınızı Nasıl Tanırsınız
Burdan sonra okumadım bune lan safari sanki mk :D
-
tavlama ne lan?
sen kızdan hoşlanırsın, görüşürsünüz, o da senden etkilenirse ne ala. etkilenmezse de sağlık olsun, başka kızlarla ilgilenirsin sen de.
yok kızı nası tavlarım, yok nası kandırırım bilmemne... kadınların hisleri yok, onlar insan degil mal dimi ? biz de onları elde etmeye çalışıyoruz zaten.
hele hele sekse ikna etmek nedir amk ?! istiyorsa sevişir istemiyorsa sevişmez.
SyspioniC tarafından 29/Ara/12 16:37 tarihinde düzenlenmiştir -
Türk kızları genellikle ucuz ve basit şeylere önem verdiğinden cebinizde paranız ve sosyal statünüzün yerine olması yeter ekstra bir eğitime tabi olmanıza hiç ama hiç gerek yoktur.
-
SeRDaR bunu yazdı
Türk kızları genellikle ucuz ve basit şeylere önem verdiğinden cebinizde paranız ve sosyal statünüzün yerine olması yeter ekstra bir eğitime tabi olmanıza hiç ama hiç gerek yoktur.
valla aynen be kardeşim çok değru paran varsa kralsın, para yoksa yüzüne bakan olmaz.
-
SyspioniC bunu yazdı
tavlama ne lan?
sen kızdan hoşlanırsın, görüşürsünüz, o da senden etkilenirse ne ala. etkilenmezse de sağlık olsun, başka kızlarla ilgilenirsin sen de.
yok kızı nası tavlarım, yok nası kandırırım bilmemne... kadınların hisleri yok, onlar insan degil mal dimi ? biz de onları elde etmeye çalışıyoruz zaten.
hele hele sekse ikna etmek nedir amk ?! istiyorsa sevişir istemiyorsa sevişmez.
Dostum faceden uzun zamandır konuşamıyoruz. Dondurduk :) Özledim seni .
Dediklerine katılıyorum bu işler öyle eğitim setiyle falan olmaz ...
-
bunu izleceğinize google'da kız msn adresleri diye aratmak daha faydalı olur :D (liseye giderken olsa günde bir kere izler tekrar yapardım:D)
-
İmkansiz gibi görünürler ama konustunmu Hepsi foss Yabancılarla takılın VEya gercek askı bulun kaçte arkdsm Rus kızlari ile evlendi gayetde mutlular türk kız iğss
-
Afyon bunu yazdı
İmkansiz gibi görünürler ama konustunmu Hepsi foss Yabancılarla takılın VEya gercek askı bulun kaçte arkdsm Rus kızlari ile evlendi gayetde mutlular türk kız iğss
Bende bulucam bitane rus kızı aq :D
-
Branxian bunu yazdıAfyon bunu yazdı
Bende bulucam bitane rus kızı aq :D
Hocam bir turizim ci olarak rus alman ingiliz bir çok ülke vatandaşlarının yoğun olduğu otellerde çalıştım ama uzaktan göründüğü gibi değil :).Ben turizim de fotografcılık garsonluk yaptım su anda masörlük yapıyorum.Yani onları hemen hemen her alanda gördüm :D bizim Türk erkeği kaldıramaz taşıyamaz onları(istisnalar hariç)Kültürleri çok farklı anlatılmaz geniş düşünüp bakabiliyorlar.Ben kocasının yanında karısına sevgilisine çırılçıplak masaj yapıyorum o derece geniş daha detaylı bilgi isteyen varmı :D
-
Büyük düşünüründe dediği gibi;Kadınlar hakkında tek bildiğim hiç bir şey bilmediğimidir :))