folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Kız Tavlama Teknikleri-Videolu Eğitim Seti

Kız Tavlama Teknikleri-Videolu Eğitim Seti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

7.Avınızı Nasıl Tanırsınız

Burdan sonra okumadım bune lan safari sanki mk :D

طדṮ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

tavlama ne lan?

sen kızdan hoşlanırsın, görüşürsünüz, o da senden etkilenirse ne ala. etkilenmezse de sağlık olsun, başka kızlarla ilgilenirsin sen de.

yok kızı nası tavlarım, yok nası kandırırım bilmemne... kadınların hisleri yok, onlar insan degil mal dimi ? biz de onları elde etmeye çalışıyoruz zaten.

hele hele sekse ikna etmek nedir amk ?! istiyorsa sevişir istemiyorsa sevişmez.

SyspioniC tarafından 29/Ara/12 16:37 tarihinde düzenlenmiştir

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Türk kızları genellikle ucuz ve basit şeylere önem verdiğinden cebinizde paranız ve sosyal statünüzün yerine olması yeter ekstra bir eğitime tabi olmanıza hiç ama hiç gerek yoktur.

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EMRE955
    EMRE955's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

Türk kızları genellikle ucuz ve basit şeylere önem verdiğinden cebinizde paranız ve sosyal statünüzün yerine olması yeter ekstra bir eğitime tabi olmanıza hiç ama hiç gerek yoktur.

valla aynen be kardeşim çok değru paran varsa kralsın, para yoksa yüzüne bakan olmaz.

xxx
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek
    SyspioniC bunu yazdı

tavlama ne lan?

sen kızdan hoşlanırsın, görüşürsünüz, o da senden etkilenirse ne ala. etkilenmezse de sağlık olsun, başka kızlarla ilgilenirsin sen de.

yok kızı nası tavlarım, yok nası kandırırım bilmemne... kadınların hisleri yok, onlar insan degil mal dimi ? biz de onları elde etmeye çalışıyoruz zaten.

hele hele sekse ikna etmek nedir amk ?! istiyorsa sevişir istemiyorsa sevişmez.

Dostum faceden uzun zamandır konuşamıyoruz. Dondurduk :) Özledim seni . 

Dediklerine katılıyorum bu işler öyle eğitim setiyle falan olmaz ... 

Part Time Engineer, Full Time Dreamer ..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

bunu izleceğinize google'da kız msn adresleri diye aratmak daha faydalı olur :D (liseye giderken olsa günde bir kere izler tekrar yapardım:D)

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Afyon
    Afyon's avatar
    Erkek

İmkansiz gibi görünürler ama konustunmu Hepsi foss Yabancılarla takılın VEya gercek askı bulun kaçte arkdsm Rus kızlari ile evlendi gayetde mutlular türk kız iğss

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek
    Afyon bunu yazdı

İmkansiz gibi görünürler ama konustunmu Hepsi foss Yabancılarla takılın VEya gercek askı bulun kaçte arkdsm Rus kızlari ile evlendi gayetde mutlular türk kız iğss

Bende bulucam bitane rus kızı aq :D

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek
    Branxian bunu yazdı
    Afyon bunu yazdı

Bende bulucam bitane rus kızı aq :D

Hocam bir turizim ci olarak rus alman ingiliz bir çok ülke vatandaşlarının yoğun olduğu otellerde çalıştım ama uzaktan göründüğü gibi değil :).Ben turizim de fotografcılık garsonluk yaptım su anda masörlük yapıyorum.Yani onları hemen hemen her alanda gördüm :D bizim Türk erkeği kaldıramaz  taşıyamaz onları(istisnalar hariç)Kültürleri çok farklı anlatılmaz geniş düşünüp bakabiliyorlar.Ben kocasının yanında karısına sevgilisine çırılçıplak masaj yapıyorum o derece geniş daha detaylı bilgi isteyen varmı :D

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Büyük düşünüründe dediği gibi;Kadınlar hakkında tek bildiğim hiç bir şey bilmediğimidir :))

Antalya'da Emlakçı parçası :)
Toplam Hit: 11870 Toplam Mesaj: 46