Kıza Teklif Nasıl Edilir .

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    bugünde sergide teklif ettiğim kız ve arkadaşlarla gezerken ayrıldım yanlarından gitarı gördüm çalarken kitaplarımın olduğu sandalyeyi kız .aldı kitabı alıyım dedim yok kalsın dedi sanırım gönlü vardı ama geçti olmadı kız istemediğim zaman kızlar yüzüme bakar kız istediğim zaman bakmaz saftirikleştim

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BYCEZA
    BYCEZA's avatar
    Erkek

kıza TekLif Nasıl edilir ?? Kızın GÖzlerine bak Seni SeviYorum De GÖzlerine Bak Ve CEk Gitt.. Sora kızı GoRdugundee  Yumusaksa :D seni Dusunmusturr :D Senden tarafa bakmıosa Bilee hic ustune Dusmee ..

Hani Diyorduk ya Reis Alayına İsyan İsyan..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C3Z4
    C3Z4's avatar
    Erkek
    Bence odun gibi karşısına çık ve söyle, heyecanlı olduğunu falan çaktırma. Hatta olabildiğince rahat davran, olsada olur olmasada olur havasında ol :)) ki kız redettiğinde fazla bozulmayasın.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gencprens
    gencprens's avatar
    Erkek

gel sıkişek (:

şaka bi yane hoca kıza aynı bunu dedim telefon numaramı masasına bıraktım 1 gün sonra aradaı işin ilginç kızmı hiç vermedii :|

Dünya hayatı kırlmaya mahkum şişeler hükmündedir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    next
    next's avatar
    Erkek

sen:mrb

o:mrb

sen:gelecekteki kız arkadaşıma çok benziyorsun

o:napim

sen:ama bilmediğin bişey war o gelecek şuan geldi de  sarsuk sarsuk güll :)))

düğünlerde yanına gelip seni dürterek ""sırana sana geldi""diyen yaşlılardan sıkıldıysan sende aynısını cenazelerde onlara yap... ;)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    next
    next's avatar
    Erkek

sen:mrb

o:mrb

sen:gelecekteki kız arkadaşıma çok benziyorsun

o:napim

sen:ama bilmediğin bişey war o gelecek şuan geldi de  sarsuk sarsuk güll :)))

düğünlerde yanına gelip seni dürterek ""sırana sana geldi""diyen yaşlılardan sıkıldıysan sende aynısını cenazelerde onlara yap... ;)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

nbr nasilsn bnmlen cikarmisin:)) abu bundan daha ii bi teklif varmi. bn demistim zamaninda kizin birine o da sie demisti ama belki kabul etcek bi kiz bulursun ama bak dediimin aynisini de eer bndeki gibi bir cwp alirsan gitti 20lira fln de;))

imza
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    tarihe bakın hocalar olmadı işte

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek
    way anam bn hic bakmamisim tarihe. nese hojam saglik olsun baskasini bulursun:))

imza
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scaryhim
    scaryhim's avatar
    Erkek

teklif etmeyi düşündüğün bi kızla kalabalık bi ortama gir sürekli gözlerinin içine bak...

ama imalı imalı bakman gerek ki kız anlasın olayı, sonra yanına git herşeyi duyup duymamak istediğini sor ve

istemiorum derse siktir et o kızdan hayır gelmez...

Tarikatın Avukatı alicancicek@gmail.com
Toplam Hit: 6563 Toplam Mesaj: 24