Kizardasimahediye.Com Alanadını Aldım İş Yaparmı
-
Domain çok harika en yakın zamanda diğer uzantılarıda alıp guzel tasarım ardından seo. Ama kendı ürününü sat hocam kar etmek istiyorsan. Yada birini bul o urun alsın satın ortak olun.
-
eyw. hocalar çok sağolun yorumlarınız için
-
hacı bence çok geniş bi ürün yelpazesi sun sitende.. ondan sonra atıyorum ben sevgilime hediye alcam. sevgilimin facebook profilini veriyorum. o da müzik bilgileri sevdiği şeyler vs. vs den yola çıkarak ilişkili ürünleri önerecek.
-
azrak bunu yazdı:
-----------------------------ozzy41g bunu yazdı:
-----------------------------sermaye benden, tasarıma karışmam :)
-----------------------------
ofisi boya %0.2 sine ortak yapıyım :)
-----------------------------sen ofisi aç, ben bedavaya da boyarım :)
-
domain güzel hocam domaini barındıran düşüncede güzel iş yapar sağlam seo ile.
-
Nespace bunu yazdı:
-----------------------------hacı bence çok geniş bi ürün yelpazesi sun sitende.. ondan sonra atıyorum ben sevgilime hediye alcam. sevgilimin facebook profilini veriyorum. o da müzik bilgileri sevdiği şeyler vs. vs den yola çıkarak ilişkili ürünleri önerecek.
-----------------------------facebookla ortak çalışma fikrini tuttum profesyonel olarak çalışılırsa gerçekten güzel bişeyler olur
-
azrak bunu yazdı:
-----------------------------Nespace bunu yazdı:
-----------------------------hacı bence çok geniş bi ürün yelpazesi sun sitende.. ondan sonra atıyorum ben sevgilime hediye alcam. sevgilimin facebook profilini veriyorum. o da müzik bilgileri sevdiği şeyler vs. vs den yola çıkarak ilişkili ürünleri önerecek.
-----------------------------facebookla ortak çalışma fikrini tuttum profesyonel olarak çalışılırsa gerçekten güzel bişeyler olur
-----------------------------
e-Ticaret sistemi yazan firmalar var bütçen varsa satın al. Sıfırdan bir tasarım ile kodlayıp atılman uzun ve meşakatli olabilir. Tabii özgün bir e-ticaret tasarımı ile atılırsanda hiç fena olmaz. Domain güzel.Aslında şöylede olur bak kısa ve güzel bir domain; arkadasimahediye.com (Müsait)
bunu al. Buna girildiğinde iki farklı güzel şık bir tasarımla
www.kizarkadasimahediye.com ve www.erkekarkadasimahediye.com linklerini verirsin. yönlenirler eşsiz ve büyük bir proje olur. umarım anlatmak istediğimi anlamışsındır. :) -
çok sağol yorumun için. anladım demek istediğini yakın zamanda planlayıp başlamak istiyorum inş.
-
satmaya kalkarsan bi cacık olmaz biraz eskisin biraz eli ayağı tutsun sitenin zaten alan adıyla beraber içeriğide çk iyi fiyata satabileceğini düşünüyorum. sen satış falan yapamazsın sermayen elemanın zamanın vs vs çok yoksa en iyisi tanıtım sitesi kur özgün içerik kullan seo da az kastın mı tamamdır zaten domainler iyi işine yararlar.illa bir ey mi satcan zaten satış yapan bir sürü site var onlardan bak senin konsepte uygun 2 3 tanesını seç maılı bas bu alan adında bu kadar hiti olan sitem var. sizin sattığınız ürün vb ürünlerin tanıtımını yapıyorum size de uyarsa belli bir komisyon karşılığı sizin ürünlerin tanıtımını da yaparım sitemde ve sitemden her yönlenen kullanıcı için ürün başına atıyorum yüzde 2 komisyon isterim ( ki bu konsepte uygun reklam sistemleri mevcuttur eskiden en azından vardı takip etmiyorum artık bu olayları o yüzden net bır yer veremeyeceğim vs vs ) bu şekilde arkadaşım aylık 3 5 mılyar kazanç sağlamıştı vs vs sonra satmak ıstersen alıcı bulursun zaten en güzeli bence bu sen düşün artık