Kızgın İblis (3D Compositing)
-
-
sipidik bunu yazdı:
-----------------------------
sevmedim.. şeytanın kıspet giymesi güzel gelmedi.. gölge yanlış olmuş.. şeytanın ayaklarını ters yap bence:D zaten herşeyi hayalimdeki cin profiline benzio oda ole olsun tam olsun.. hatta bu resme şeytan eklemesen daha bi güzel olurmuş resim orjinalde gayet güzel geldi bana.. ama genede bi emek var ellerine sağlık
Dai golgede yanlislik fln yok, iyice resmi ve 3d yi anlayarak bakarsan sorun olmadigini gorursun, 3d isigin konumlanma acisi gercegiyle nerdeyse birebir... golge dusme sistemi sadece on kapidan gelen iskla calisiyor. arka pencere icin isik objesi olusturmadim. ortada "Global Illumunation" var yani isigi objenin, mekanin, SKY'in ve 3d isik objesinin kunumuna gore yayiyor. ayrica golge duzenlemek icin "Ambient Occlusion" ve buna yardimci olan "Area Shadow" ozellikleri de acik.bir diger konu da amac resime 3D birsey Composite etmek, sade resim guzel olabilir, ama benim amacim sade resmi koymak diil. tesekurler...
-
aga aklıma geldi şimdi böle sahnelerde bir tane spot light yada infinite lighta sun tag ekleyip sun tag danda ayarları resmi çektiğimiz gün ve ssate ayarlasak nasıl olur acaba :D
-
bundan ne şehir efsanesi çıkar biliyonmu of of of
-
wert bunu yazdı:
aga aklıma geldi şimdi böle sahnelerde bir tane spot light yada infinite lighta sun tag ekleyip sun tag danda ayarları resmi çektiğimiz gün ve ssate ayarlasak nasıl olur acaba :D
Hocam sahneyi ilk sun tagla denedim :) renk uyusmazligi oldu. cunku onceden resmin renkleriyyle photoshoptan oynadim... oyuzden sadece spot light kullandim :P -
programda ne yapdıgını bilmiorm ama gölge hala yanlıs gelio :D
-
arkadaşınmı?