Kızın Öd"Ü Anüsüne Gelmişş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TURK-AY
    TURK-AY's avatar
    Erkek

Yaf şu bizim insanlarımız daha orjinal hikayeler annatamıyo valla aklıma okul filmi geldi onun konusuda oda en az bu hikaye kadar saçma :D

Bu Memleketin ekmeğini yiyip ihanet edenler bir gün ekmeğini yediği yerden kurşunu yer!!!!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek

sallamasyon

bassinyourface
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek

aga bu kizlari korkutmakta nevar ben orta okuldayken 15 kisiyi bir kanepede sabahakadar uyutmadan tutmustum hatta kizin tekide bayilmisti bugurubun icinde erkeklerde vardi onlarda tirsmisti oyle bir rol yapip anlattimki hikayeleri olaylari bunlar iyice tirsti ama bende korktum bir ara cunku kanepenin arkasinda kapali duran pencere kendiliginden acilmisti harbidende millett ciglik cigliga otel ayaga kalkmisti

okadar korkmuslardiki bunlare telefon ediyorum telefonu bile acmiyorlardi gozlerime bakan agliyordu oderece anca sabah namaziyla yatmaya odalarina cekilmisler zuhaaaaaaaaaa bende gule gule yattim tabiki zuhaaa

ondansonra herkez buolayi konustu 2 gun sonra baska lari kizlar filan beni korku gecesi yapmak icin cagirdilar bende tamam dedim iste aksam balik restuarantinda yemek yedik geceyi yapmaya giderken mudurun muhriplerinden biri bunu soylemis hocaya beni cagirdi hoca ve gece ruh cagirirsan ben gelirim demisti cagirmadim ama gece disardan sesler geliyordu aynen soyle hasannnn hasannn ac kapini oda numaran kac biz geliyoruz disari birbaktim bizim hocalar kafayi bulmus geliyorlardi sokakta hahaha

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordWarrior
    LordWarrior's avatar
    Erkek

bence de atmasyon + tutmasyon :p

and olsun sana çocuk hesabını soracağız.and olsun gün gün direnecek, tırnaklarımızla kazıyacağız adını.senin o küçük bedeninle binler olacağız.o gün geldiğinde o katil sürüleri ezilecektir sosyalizmin kızıl bayrağının altında.ve sosyalizmi kurduğumuz gün seni haykıracağız. adın devrimdir! adın sosyalizmdir! (bu çocuğu görmek için bkz.profil resmim...)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shamanist
    Shamanist's avatar
    Erkek
    böyle şeylere takıntılı insanların haline hem ağlarım hem s*erim:(

iyi biri değil... TBT
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    aaa ben bunu daha önce okumuştum. çok romantik gerçekten :D

sanılanın aksine...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek
    gecen yaz tahribatta doğa ustu olaylar diye bi başlık vardı salak gibi okuyodum ondan sora uyuyamıyodum aq sora hosuma gidiyodu merak ediyodum yeni yazılanları okuyodum ama simdi yararını goruyorum millete annatıyom onnar 3,5 atıyo:):)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    gavur filmlerinden çalmışlardır

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
Toplam Hit: 3008 Toplam Mesaj: 19