Kızın Öd"Ü Anüsüne Gelmişş
-
Yaf şu bizim insanlarımız daha orjinal hikayeler annatamıyo valla aklıma okul filmi geldi onun konusuda oda en az bu hikaye kadar saçma :D
-
sallamasyon
-
aga bu kizlari korkutmakta nevar ben orta okuldayken 15 kisiyi bir kanepede sabahakadar uyutmadan tutmustum hatta kizin tekide bayilmisti bugurubun icinde erkeklerde vardi onlarda tirsmisti oyle bir rol yapip anlattimki hikayeleri olaylari bunlar iyice tirsti ama bende korktum bir ara cunku kanepenin arkasinda kapali duran pencere kendiliginden acilmisti harbidende millett ciglik cigliga otel ayaga kalkmisti
okadar korkmuslardiki bunlare telefon ediyorum telefonu bile acmiyorlardi gozlerime bakan agliyordu oderece anca sabah namaziyla yatmaya odalarina cekilmisler zuhaaaaaaaaaa bende gule gule yattim tabiki zuhaaa
ondansonra herkez buolayi konustu 2 gun sonra baska lari kizlar filan beni korku gecesi yapmak icin cagirdilar bende tamam dedim iste aksam balik restuarantinda yemek yedik geceyi yapmaya giderken mudurun muhriplerinden biri bunu soylemis hocaya beni cagirdi hoca ve gece ruh cagirirsan ben gelirim demisti cagirmadim ama gece disardan sesler geliyordu aynen soyle hasannnn hasannn ac kapini oda numaran kac biz geliyoruz disari birbaktim bizim hocalar kafayi bulmus geliyorlardi sokakta hahaha
-
bence de atmasyon + tutmasyon :p
-
böyle şeylere takıntılı insanların haline hem ağlarım hem s*erim:(
-
aaa ben bunu daha önce okumuştum. çok romantik gerçekten :D
-
gecen yaz tahribatta doğa ustu olaylar diye bi başlık vardı salak gibi okuyodum ondan sora uyuyamıyodum aq sora hosuma gidiyodu merak ediyodum yeni yazılanları okuyodum ama simdi yararını goruyorum millete annatıyom onnar 3,5 atıyo:):)
-
gavur filmlerinden çalmışlardır