Kızlar Erkeklere Göre Daha Çokmu İş Buluyor? Araştırma Ve Deney
-
Evet arkadaşlar tahribatın en kıdemli işsizi olarak bir araştırmaya girmeye karar verdim
hedef site: kariyer.net
yapacağım işlem: fake hesap
Açıklama: Bütün bilgilerim sabit olmak üzere bir tane bayan hesabı açacağım yani cinsiyet isim felan farklı olacak ama deneyimim mezun olduğum okul v.s hepsi aynı olacak tabi resimde farklı olacak. ve başvurduğum ilanlara birde o hesapdan başvuracağım
edit: cinsiyet ayrımı yapmayan ilanlara başvuracağım
Ortalama 1 aylık Süreç olacak cinsiyet ayrımı yapan firmaları tek tek burda yazacağım
-
rezerve
-
Bence kadın hesaplar daha çok iş bulur %50 daha fazla şansın var en azından yap bakalım sonuç ne çıkacak bekliyoruz.
-
Ben adım gibi eminim kızların daha rahat iş bulduğuna.Bilmek güzel olur hangi firmaların böyle bir ayrım yaptığını.
-
eee dünya kadar malın olacağına demişler
-
E bi yandan da haklılar yani. Atıyorum şimdi satış üzerine bir eleman alacaksınız. Tabi ki vasıf istemeyen işlerden söz ediyorum. Yoksa atıyorum sondaj malzemeleri satan bi tükanda bi bayan koyamazsın neyse. Kazma mı almayı tercih edersiniz yoksa zarif bir bayanı mı? Almaya niyeti olmayan bıyıklı bir odun dahi gelse o bayan vesilesiyle o malı, ürünü, hizmeti alır. :)
-
arastirmaya gerek yok oyle oldugu ortada zatenn
-
geçenlerde gazete de şöyle bi ilan gördüm; manavda yatılı çalışıcak bayan aranıyor :/
-
seyahat engelim yok alayıyla alayına giderim de yaz profile alper ağa :D adamlar taciz etmek için asgari ücretle çalışacak bayan eleman seçeneği olsa onu seçip ilan oluşturacaklar nerdeyse.
-
hocam her yerde o tür ayrım var,araşdırmaya gerek yok.
-
Caliber bunu yazdı:
-----------------------------E bi yandan da haklılar yani. Atıyorum şimdi satış üzerine bir eleman alacaksınız. Tabi ki vasıf istemeyen işlerden söz ediyorum. Yoksa atıyorum sondaj malzemeleri satan bi tükanda bi bayan koyamazsın neyse. Kazma mı almayı tercih edersiniz yoksa zarif bir bayanı mı? Almaya niyeti olmayan bıyıklı bir odun dahi gelse o bayan vesilesiyle o malı, ürünü, hizmeti alır. :)
-----------------------------
İyide ürünün başında kız duruyor diyede gidip ihtiyacı olmayan birşeyi almaz. İnsanın ihtiyacı olduğu birşey oldumu başında kim duruyor ona bakmaz . Aldığı hizmete bakar.