Kızlar Neden Gariptir?
-
bi türlü erkeklerin halinde anlamıolar yaaa...insanı deli ederler...yoksa bendeki bozuk çıktı
-
kesinlikle onlara güven olmaz,karı milleti değilmi?
-
sağ gösterip sol çakarlar
-
kızlar belki de doğru düşünüyorlardır ama çok daha fazla düşünüyorlar ve karmaşık bir duygu sistemleri var bence..bu sebeble çok basit gibi görünen konularda manyak gibi yorumarı olabiliyor.Neyse sonuçta deliliklerinden falan değil aşırı kombinasyon olduğundan karıştırıyorlar.Çokğu zamann da saçmalıyorlar.(bir de kızlardan dinlemek gerekir tabii)
-
ya neden hiç bu göze kızların tarafından bakmıyorsun..
acaba biz erkekler onların gözünde nasılsız. -
Kadınlar yemek,ütü falan gibi ev işleri ve sex için yaratılmış şeylerdir...
Onların duygularını anlamaya gerek yok bence... -
KIZLARDA DUYGU YOKTUR.BUYUK COGUNLUGU GOSTERDIGIN YONE GIDERLER.KOYUN GIBIDIRLER
-
Hele türkiyede paran varsa hatunda vardır
Kroyum ama para bende hesabı... -
bu konuda bi kitap yazacağım
-
garıptır cunku ne ıstedıklerını bılmezler her sanıye baska seyler ısterler yanı sureklı değişik seyler dusunurler bı ilişkiye olur diye umutlu istekli baslamazlar sonra ellerin kadını olurlar ama benim kadınım olsun daha iyi
-
kızlar neden gariptir sorusuna cevap vermek için kızların garip olduğunu düşünmek gerekir sanıyorum bu yüzden soruya cevap vermiyorum ama bence garip değiller... ( bu yazdıklarımın hepsini bir kız tarafından izlenirken yazdım abicim konuya ayrıca yorum getiricem :)
Toplam Hit: 3575 Toplam Mesaj: 13