folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kızlar Neden Gitar Çalan Erkeklerden Hoşlanır?

Kızlar Neden Gitar Çalan Erkeklerden Hoşlanır?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fikrettin
    fikrettin's avatar
    Erkek

Yıllardır durum böyle. Plajda, barda, bayırda, çayırda gitar çalan erkekler romantik ve çekici oluyor. Düğünlerde bağlama çalan herifler niye çekici olmuyor? :D (Tabi bu işin esprisi.) Gitar çalan çalmayan her ergenin Facebook profilinde gitarlı bir fotoğrafı bulunmakta, nedir bu işin sırrı?

Peki, Zeki Müren'de bizi görecek mi?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

50 tekne büyük divan sazım var bu sene tatile giderken marmarise götürdüm yanında birde küçük anfi aldım neşet ertaş kırşehir düzeni çalıyorum sırf bozlak ve oyun havasıyla tüm oteli ayağa kaldırdım turistler o biçim zaten ne warsa bu özentilik türk kızlarında var hocam

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    İşin sırrı 'ergenlik'. Sen de söylemişsin zaten. Biraz daha olgun olanlar genelde kariyere paraya saygınlığa bakıyor aşık oluyor benim gözlemlediğim böyle.

iyibu! yeniden..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fikrettin
    fikrettin's avatar
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı

50 tekne büyük divan sazım var bu sene tatile giderken marmarise götürdüm yanında birde küçük anfi aldım neşet ertaş kırşehir düzeni çalıyorum sırf bozlak ve oyun havasıyla tüm oteli ayağa kaldırdım turistler o biçim zaten ne warsa bu özentilik türk kızlarında var hocam

Ahaha. Bravo hocam, en iyisi. Bir de ''Ah Yalan Dünya'' türküsünü söylersen bütün turistler salya sümük ağlar. :D

Peki, Zeki Müren'de bizi görecek mi?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bensiz_aglama
    bensiz_aglama's avatar
    Erkek

Noneyim   nerdesin seni çağırıyorlar anlat hocam kızları müritlere :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

kuul olduklarını sanıyorlar. Zaten gitar çalan çoğu erkek biraz havalı oluyo. Yada bana öyle geliyo bilmiyorumda..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

hayat budur hacılar hem gezi hem müzik :)) sıkıldığın yerde çek kenara çal devam et yoldan geçenlerde durur dinler bir, müzik yaşam biçimidir :D

DevilKingtr tarafından 01/Eyl/12 15:11 tarihinde düzenlenmiştir

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakan363
    Hakan363's avatar
    Erkek

Kızların genetiği duygusallık.  Gitarla çalınan şarkılar genel anlamda duygusal(bu şarkılarda sıradandır hep aynı). Duygusal vs. etkileniyolar.

etkisi uzun sürmüyor ama  :D

www.dunyadailkler.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OldBoy
    OldBoy's avatar
    Erkek

yok öyle bişey

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

görende atomu parçalayacak sanar. şu gitar çalanların altına yatanlara hiç hiç anlam veremiyorum. Zamanında cafede çalıştım. Şarkı söyleyip gitar çalanlar yani şarkıcılar bi tipte yok ama müşteriler bayılıyordu. bu kadar basitmi la herşey

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakan363
    Hakan363's avatar
    Erkek

Ben de barda çalışırken her aksam 2-3 tane kız gitarist in ismi ne bilmem ne.  Akıl fukarası bunlar. Kale almaya gerek yok.

www.dunyadailkler.com
Toplam Hit: 6138 Toplam Mesaj: 46