Kızlar Neden Gitar Çalıp Hayatı Boşvermiş Erkeklerden Hoşlanır ?
-
"uçuyorlar" işte anahtar kelime.
-
genç onlar genç. niyetleri başka (:
bende bişeye benzemeyen ama şarkı söyleyen kızları tavlamaya çalışırdım. buda onun gibi bişey olsa gerek :D
-
MrAmor bunu yazdı:
-----------------------------
Nerden biliyorsun hayatı boşverdiğini ? Her gitar çalan hayatı boş vermiş kişi mi ?
-----------------------------öyle dememiş alınganlık yapma :D hayatı skine takmayıp sabah akşam gitar çalan tiplerden bahsetmiş.
-
x3uqm4 bunu yazdı:
MrAmor bunu yazdı:
Nerden biliyorsun hayatı boşverdiğini ? Her gitar çalan hayatı boş vermiş kişi mi ?
-----------------------------öyle dememiş alınganlık yapma :D hayatı skine takmayıp sabah akşam gitar çalan tiplerden bahsetmiş.
-----------------------------dünyanın çivisi çıkmış : )
-
karşı cinsten cevap geldi :)
"Hayatı boşvermiş değil, boşvermiş gibi yapan aslında güzel şeylerin çabasında olan erkeklerden hoşlanır. Her yaptığını gözler önüne sermeyen 'cool' takımından."
-
irwa bunu yazdı:
sana denk gelmiştir hocam yok öle bişi kızların çoğu kariyerli adamlardan hoşlanır gitar çalanı o anlık tawlamak istedilerinden o hareketleri yaparlar kısaca başkasına deil bana baktı muhabbeti
-----------------------------öle bi muhabbet mi varmış :D
notalayım şunu
başkasına degiill bana baktıııımuhabbeti.
tamamdır
-
tarz olm sen anlamazsın :)
-
Erkekler amaç değil araçtır kızlar için mesele o yaptı bende yapıcam daha iyi olucak.
Erkek içinde kız ya oyuncaktır alıp oynadıktan sonra sıkılırsın zaten bir süre sonra zımbırtının ölümüde bundan kaynaklanır.bide nasıl bir tip var hacı sende merakettim.. niye hoşlanmıyolar değilde sen acaba gerçekten hoşlanıyormusun abazalık ayrı her kıza bakarsın ama onunla 3-4 sene yan yana kendini hayalet her işe parmak atıcağını düşün yapmak istediklerine engel olacakmı onu düşün ve canın sıkıntısını alamıyorsa bırak sikinti olmasın.