Kızlar Ve Para Bilimsel Kanıt !
-
http://www.facebook.com/video/video.php?v=115872081810895&oid=140813632634706&comments
Buda kafanıza kaya gibi düşsün : F
Bilimsel kanıt hacı 2 kere 2 4 gibi : D
-
sen adamların hiçbi karakter dawranış ws huyunu yazmazsan sadece parasını yazarsan tabiki yüksek paralıyı seçer
deneyin aynısını erkekler üzerinde yapsan o zaman erkeklerde aynı sonuca warır
ama yazsan oraya en zengini ama cimri hiç bi kadın bu demezz..
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------
sen adamların hiçbi karakter dawranış ws huyunu yazmazsan sadece parasını yazarsan tabiki yüksek paralıyı seçer
-----------------------------Parayı cimri olup karıya yedirmeyeceğini bildiği için demezler tabi panpa :D
-
isvecli doktorlarin buldugu o abudik gubudik seylere benzemis
-
hatırlanması gereken bu gezegenin kadim yasalarıdır , dişi hayvanın (insanlar dahil) kendisine ve doğacak yavrularına mümkün olan en güvenli ortamı yaratacak, gelişmelerini en iyi şekilde destekleyecek kadar güçlü erkekleri seçmelerinden doğal birşey olamaz. Kim ki bunu eleştirir yanlış bulur muhtemelen bu gezegenden değildir. Hayvanlar ile tek farkımız, güçlü boynuzlar, sağlam pençeler, büyük kanatlar vb aparatlar yerine insanlar için gücün, para denen soyut kavram ile temsil edilebilmesidir. Dişi bireyin üzerinde parası olan erkek, iyi bir genetikten geldiği intibası bilinçaltında oluşturur. Paranın/gücün nasıl geldiğinin tabi bir önemi de yoktur. Cimri olup kendisi için tek kuruş harcamasa da/kendisini korumak için kılını kıpırdatmasa da bu erkekten olacak yavrular için harcamak zorunda kalacağı, yavruları kendi yavruları olarak koruyacağı + gücünü kendi yavrularına aktaracağı da kesindir
-
irwa bunu yazdı:
Hacı öle bir yazmışssın ki : |Sizin cinste uyada ırk ta bu gerçektik ki türk filmlerinde bile bu var : | Huyu suyu farketmez zengin oslun ben onu sömürürüm mantığı türk kadınlarımızda var zaten : |(Söz meclisten dışarı)
Erkekler üzerinde yaz demişssin : | Biz erkekelr fakir kız sever demiyoruz çirkin güzel severizde demiyoruz : | Bu bir gerçek para aşkın gözünü kör ediyor : | Ama Bu kızlarda daha fazla tabi ::D
-
enes bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
Hacı öle bir yazmışssın ki : |Sizin cinste uyada ırk ta bu gerçektik ki türk filmlerinde bile bu var : | Huyu suyu farketmez zengin oslun ben onu sömürürüm mantığı türk kadınlarımızda var zaten : |(Söz meclisten dışarı)
Erkekler üzerinde yaz demişssin : | Biz erkekelr fakir kız sever demiyoruz çirkin güzel severizde demiyoruz : | Bu bir gerçek para aşkın gözünü kör ediyor : | Ama Bu kızlarda daha fazla tabi ::D
-----------------------------para aşkın gözünü kör etmez çünkü aşk dediğin şeyi sen yaratırsın neden o x kişisini sewersinde y yi sewmezsin çünkü x i sewmek istemişsindir yani buda bi karardır aslında para şu açıdan yararlı ki günümüzde biçok bayanın düşüncesi paradan yana aynı ileride çocuklarına ii bi hayat werebilmek şahsıma ben tuğyan doğduğunda benden bişi istese we ben alamazsam öle anneliğimin içine ederim çünkü günümüzde istemeden ewlilik yapmak nerdeyse yok dencek kadar az ben o adamla ewleniosam buda benim tercihim oluo çocuğuma rezil olmak gibi
mantıklı bakılırsa zaten para dediğin öyle bi lanetlemişki dünyayı çok fazla olursa da çok az olursa da insana huzur wermio
Türk filmleri zamanıyla bu zamanı zaten bir tutmak ta mantıksızlık olur ,)
-
hmM Tamda diger konuda bundan bahsetmiştim :) Video için sagol.
-
Kadınlarda doğası gereği erkeklere oranla dünya hayatına bağımlılık daha fazladır ve para bu dünyanın en temel kavramlarından biridir
işler parayla yürür
-
xzxz bunu yazdı:
hatırlanması gereken bu gezegenin kadim yasalarıdır , dişi hayvanın (insanlar dahil) kendisine ve doğacak yavrularına mümkün olan en güvenli ortamı yaratacak, gelişmelerini en iyi şekilde destekleyecek kadar güçlü erkekleri seçmelerinden doğal birşey olamaz. Kim ki bunu eleştirir yanlış bulur muhtemelen bu gezegenden değildir. Hayvanlar ile tek farkımız, güçlü boynuzlar, sağlam pençeler, büyük kanatlar vb aparatlar yerine insanlar için gücün, para denen soyut kavram ile temsil edilebilmesidir. Dişi bireyin üzerinde parası olan erkek, iyi bir genetikten geldiği intibası bilinçaltında oluşturur. Paranın/gücün nasıl geldiğinin tabi bir önemi de yoktur. Cimri olup kendisi için tek kuruş harcamasa da/kendisini korumak için kılını kıpırdatmasa da bu erkekten olacak yavrular için harcamak zorunda kalacağı, yavruları kendi yavruları olarak koruyacağı + gücünü kendi yavrularına aktaracağı da kesindir
-----------------------------Asıl bilimsel kanıtı yazmış adam.
-
xzxz bunu yazdı:
-----------------------------aynen hoca tamamen hayvansal içgüdü, doğanın kanunu.