Kızlardan Anlayanlar Varmı
-
Criminal hayırdır o kadar yanlış bi kelime deil hemde hiç deil ne dedimiğide çok iyi anladın. takılacak bi kelimemi o ya
-
Unutmaki yazdığın yazılarla tanıyabiliriz seni.
Bu yüzden özen göstermen gerek.
"yane", "tabe" gibi TIKKY jargonu adını atfettiğimiz, "Amerikan Türkçesi" (!) bozuk
kelimelerin kullanımına karşıyım, bu konuda eleştirime maruz kalmak istemiyorsan
daha dikkatli olmanı tavsiye ederim.
Bu arada karşı olan sadece ben değilim, Tahribat tikkylere karşı başlayan bir
mücadelenin ürünüdür...
Bu arada;
"dedimiğide" ne demek bilmiyorum mesela,
"deil" kelimesinin anlamını da bilmiyorum.
Hayır mıdır, şer midir bilmem.
-
yaw bu millet nie böle ya kızları anlamak falan die kitap yazıldı film çevrildi konular açıldı yok çok zor dendi ya kızları anlamak die bişey yok ki her insan farklıdır kız olsun erkek olsun 2 tane kız ele alalım biri black metal dinlio o tarz takılıo biri pop dinlio pop tarzı takılıo şimdi bu 2 kız aynımı yooo pop dinleyen dışa dönük felandır metal dinleyen içine kapanık karanlığı seven biridir..yani olayı genellemeyin her insan farklıdır ya.ben mesala doğa ya karşı çok büyük ilgim var ama arkadaşım bana salak dio neresi güzel ormanda yaşamanın dio her kişilik farklıdır.ha şöle bişey var her kızda yine bazı ortak özellik vardır kızların büyük bi kısmı romantizme bayılır öle aşkmış sevgiymiş çiçekmiş böcekmiş böle şeleri severler...zaten forumlarda görüyosunuz foruma katılan kızlar nereye katılmış aşk bölümüne filan konu açmış nie kalkıp anarşi bölümüne konu açmamış?ha bide astroloji yi bil bütün kızlarla muhabbeti kur çok saçma bişey aslında ama kızlar astoroloji sevio siteye astroloji die bölüm açsalar sırf kızlar bişey yazar. [P]rofesyonel [İ]zmir [Ç]ocuğu
-
gidip diycen işte ben senden çok hoşladımm çıkıp gezin aradan bi hafta geçsin eve at öle mal mal da aşık olma benden demesi
-
kızlardan anlayanlar varmı , bunu bir yerde okumuştum ama nerde bilmiyorum ;
hamam böceği dümdüz bir yerde doğrusal olarak koştururken birden sebebsiz ve nedensiz yere başka yöne doğru yonelir.
İşte bunun sebebini anladığın zaman kızlarıda anlamışsın demektir.
Bunu çözen var mıdır, ben daha anlayamadım. -
Cukurova hocam, icgudu, eger kadin icgudusunu anlarsan kadinlari anlarsin, o lafta anlatilmak istenen de odur...
-
BYCEZa şey ettirmiş:
Dostum Kazları Anlamak gercekten Çok Zor
------------------------------------------------------------------
CRiMinal abi senden özendim azcık ama kusura bakma artık
KAz bir hayvan tabiki insan olarak onların dilinden anlamıyoruz buda anlamamızı güç kılıyor ve byceza gibi arkadaşlarımızın böyle mesajlar yazmasına sebep oluyor.
Bence btn kazları öldürelim şaka bi yana en güzel içten cevap tugrul abimin bence :D -
Holyone ın bi yazısı vardı onu birisi eklese iyi olur.
-
a.q. oyle bir soru sormuşşunki koptum ya. Abi eğer kızlardan ansaydım dünyada kimsenin ulaşamayacağı bir mertebede olurdum. Anladığını idda eden varsada halt etmiştir..
-
http://rapidshare.de/files/12037523/bir_k_zdan_istemek.mp3.html
Al sana taktik arşivi karışıtırıken çıktı karşıma. Sence işe yararmı
Toplam Hit: 3986 Toplam Mesaj: 25