Kızlarla Konuşamıyormuyum Yoksa Zaten Konuşulmaya Değmezler Mi?
-
tespit doğru ama kızlarla sınırlaman çok yanlış.
kızlara özel bi durum yok. insanların çoğu konuşulmaya değmez.
-
asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------
Aryan bunu yazdı:
asiminnesli bunu yazdı:
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------Ayrıca başlığı düzelt Hocam Gay mı olucan kızlarla konuşmaya değmez filan erkeklerlemi konuşucan nabıcan =)
-----------------------------hocam taibki konuşucam ama konuşmak konuşmak bi laklak yapık vakit öldürmek var bir de oturup saatlerce ders çalışamk garip fizk soruları çözmek pradoks kasmak var iksinide yaptım ama 2. ile bir kızla ancak sınav ark. olursun diğeriyle sevgili
-----------------------------hacı: anladığım kadaryla daha yeni başlıorsun. yaşında küçük sanırsam. bu yollrdan geçmiş bi büyüğün olarak sna sölim. ben geçmişte hata yaptım. ne kaşınalar vardıda kaşımadım. ne yaşın ne tecrübesizliğin sana engel olmasın. şahsen bana öle yapan kızın ben peşini bırkamam tavlarım. sonrada skrim. bildiğin sikrm..
hadi senden haber beklycem. çaktım en sonunda demeni beklycem. yürü hacı kim tutar seni. kendine güven.
kimse bişi demesin gay faln değilim baştan söyleyeyim ama ben bir kıa çakamk için çıkmam
-----------------------------anlatmak istediğimi anla.... sevcek kız ayrıdır çaklcak kız ayrıdır... bu tip bi kızla çıakrmısın hacı?
yani loglara bakıorumda bu kızn IQ seviyesi sfrn altında hesaplayamadığım rekam...
-
celik bunu yazdı:
Smirnoff bunu yazdı:
celik bunu yazdı:
Smirnoff bunu yazdı:
Yaşını diğer konuda gördüm Daha yolun var Hiç kasma siktir et İletişim kurma şimdi 1-2 sene sonra başlarsın..
-----------------------------18 yasındaki veledin her konuda "yaş kaç , daha yaşın küçük, daha yolun var " demesine kıçımla gülüyorum :))))
dikkat ette kıçın fazla açıkta kalmasın o 18 yaşındaki gelir filan maaazallah hoca ;)
-----------------------------şu konuşmadan sonra 18 olduguna bile şüpheliyim :))
G.tüne sor yaşı, Cm' yi söyler sana =) ;) -
Aryan bunu yazdı:
asiminnesli bunu yazdı:
Aryan bunu yazdı:
asiminnesli bunu yazdı:
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------Ayrıca başlığı düzelt Hocam Gay mı olucan kızlarla konuşmaya değmez filan erkeklerlemi konuşucan nabıcan =)
-----------------------------hocam taibki konuşucam ama konuşmak konuşmak bi laklak yapık vakit öldürmek var bir de oturup saatlerce ders çalışamk garip fizk soruları çözmek pradoks kasmak var iksinide yaptım ama 2. ile bir kızla ancak sınav ark. olursun diğeriyle sevgili
-----------------------------hacı: anladığım kadaryla daha yeni başlıorsun. yaşında küçük sanırsam. bu yollrdan geçmiş bi büyüğün olarak sna sölim. ben geçmişte hata yaptım. ne kaşınalar vardıda kaşımadım. ne yaşın ne tecrübesizliğin sana engel olmasın. şahsen bana öle yapan kızın ben peşini bırkamam tavlarım. sonrada skrim. bildiğin sikrm..
hadi senden haber beklycem. çaktım en sonunda demeni beklycem. yürü hacı kim tutar seni. kendine güven.
kimse bişi demesin gay faln değilim baştan söyleyeyim ama ben bir kıa çakamk için çıkmam
-----------------------------anlatmak istediğimi anla.... sevcek kız ayrıdır çaklcak kız ayrıdır... bu tip bi kızla çıakrmısın hacı?
yani loglara bakıorumda bu kızn IQ seviyesi sfrn altında hesaplayamadığım rekam...
abi kıza kesin lsiede bişi oldu ilkokulda 8 sınıfta yani harikaydık -
Smirnoff bunu yazdı:
ne kadar ucuz kelimeler seçsede seviyorum ben bu ergeni :)) -
celik bunu yazdı:
-----------------------------Smirnoff bunu yazdı:
ne kadar ucuz kelimeler seçsede seviyorum ben bu ergeni :))
-----------------------------Memnun kalıcağını söylemiştim =))
-
birde türkçeyi düzgün kullansan... kovalayan mı var yavaş yaz düzgün yaz, anlaşılmıyor kardeş :)
ayrıca konularını merakla tekip ediyorum :D -
acemi-webci bunu yazdı:
birde türkçeyi düzgün kullansan... kovalayan mı var yavaş yaz düzgün yaz, anlaşılmıyor kardeş :)
ayrıca konularını merakla tekip ediyorum :D
sorun yavaş yazmak değilki 27x15 cm bütün harfler birbirine giriyor yazarken -
Prometheus bunu yazdı:
tespit doğru ama kızlarla sınırlaman çok yanlış.
kızlara özel bi durum yok. insanların çoğu konuşulmaya değmez.
-----------------------------.
-
Hemen duruma el atıyorum.
Kaç sewgilin war?
edit. yada şuana kadar kaçt ane oldu?