Klasikleşmiş Sorun.. Açılmak...
-
hoca sen sen ol sanal ortamda, msnde, sms te falan açılma. o işin adabı yüzyüze olmasıdır. ya bu arkadaşın değil mi, davet et bi yerlere, parka, sinemaya, şehrin gezilecek herhangi bi yerine falan, sıkıldım bu hava alalım falan de, hava ne güzel dimi de, yarın sana bi öğle yemeği, bi çay ısmarlayayım mı değişiklik olur de, yani muhabbetinizn durumuna göre uydur bişiler. görüşmekten kaçarsa o işten ümitlenme, gelirse biraz ümitlen, gelirde pas verirse çok sıcak davranırsa ümitlenebilirsin :)
-
halini anlıyorum başkan diyecegim reddedilme korkusuyla arkadaş kalmaya razı oluyosun ama daha fazla baglandıktan sonra kötüye gider eğer hissettiğin şeyin aşk oldugunu düşünüyosan bi yolunu bul mutlaka derdini anlat derim zamanlama ve yönteminde çok önemli bi müridin dediği gibi msn ve sms de açılmanı tavsiye etmem
yavaş yavaş olsun bende alışıyım diyosan telefon numarasını al önce bunda bişey yok yauuu senin tel numaran bende yok versene de verir sonra sms le falan devam ettinmi aramak için bahaneler bul bir iki ara kısa görüsmeler yap sanıyorum konusurken heyecan falan yaparsın kısa kısa meselelerden başlarsan zamanla konuşmayada alışırsın rahat olur
muhabbetinizin ilerlemesine görede davet eder çay kahve ısmarlıyım dersin basamak basamak çıkarsın
NOT : :) ziktir et yorumları falan sen açılmaya karar verdikten sonra içinden nasıl geliyosa öyle yap :D -
yok agalar. o kadar uğraştım felan filan en sonunda adam akıllı vaziyeti anlattım olmadı. benle arkadaş kalmak istiyomuş hanımefendi. konu silinsin :/
-
aç ağzını yum gözünü :)
-
hiçbirşey birden olmaz.aceleye gelmez bu işler.arkadaş gibi takıl önceleri.zaten hal ve hareketlerinden anlarsın sana olan hislerini.sonra yavaş yavaş açılırsın belli edersin.kendini asla küçük görme hiçbir kızdan.nekadar güzel ve çekici olursa olsun.
-
yok kesin bitti. benim bi götümü kesmediğim kaldı bişe olmadı. ama bi fırıncının oğlu buna bakmış bi iki kere sonra ondan hoşlandığını söylemiş, şimdi çıkıyolarmış amk.
-
nerde nasıl ne dedin?
-
.