Klasikleşmiş Sorun.. Açılmak...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    izmirim_35
    izmirim_35's avatar
    Erkek

hoca sen sen ol sanal ortamda, msnde, sms te falan açılma. o işin adabı yüzyüze olmasıdır. ya bu arkadaşın değil mi, davet et bi yerlere, parka, sinemaya, şehrin gezilecek herhangi bi yerine falan, sıkıldım bu hava alalım falan de, hava ne güzel dimi de, yarın sana bi öğle yemeği, bi çay ısmarlayayım mı değişiklik olur de, yani muhabbetinizn durumuna göre uydur bişiler. görüşmekten kaçarsa o işten ümitlenme, gelirse biraz ümitlen, gelirde pas verirse çok sıcak davranırsa ümitlenebilirsin :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    svs
    svs's avatar
    Erkek

halini anlıyorum başkan  diyecegim reddedilme korkusuyla arkadaş kalmaya razı oluyosun ama daha fazla baglandıktan sonra kötüye gider eğer hissettiğin şeyin aşk oldugunu düşünüyosan  bi yolunu bul mutlaka derdini anlat derim  zamanlama ve yönteminde çok önemli  bi müridin dediği gibi  msn ve sms de  açılmanı  tavsiye etmem 

yavaş  yavaş  olsun  bende  alışıyım diyosan  telefon numarasını al  önce  bunda  bişey yok   yauuu  senin  tel numaran bende  yok versene  de  verir  sonra  sms le  falan devam ettinmi  aramak için bahaneler bul bir  iki  ara  kısa  görüsmeler  yap   sanıyorum  konusurken heyecan falan yaparsın  kısa  kısa meselelerden  başlarsan zamanla  konuşmayada  alışırsın   rahat olur 
    muhabbetinizin ilerlemesine  görede  davet  eder  çay  kahve ısmarlıyım dersin   basamak basamak çıkarsın 

NOT : :)   ziktir et  yorumları  falan  sen açılmaya  karar   verdikten sonra  içinden nasıl geliyosa  öyle yap  :D

Hep kardeş olacak değiliz ya, yaşasın halkların sevgililiği...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

yok agalar. o kadar uğraştım felan filan en sonunda adam akıllı vaziyeti anlattım olmadı. benle arkadaş kalmak istiyomuş hanımefendi. konu silinsin :/

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sergerde
    sergerde's avatar
    Erkek

aç ağzını yum gözünü :)

isyanda sergerde....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilie_jean
    bilie_jean's avatar
    Erkek

hiçbirşey birden olmaz.aceleye gelmez bu işler.arkadaş gibi takıl önceleri.zaten hal ve hareketlerinden anlarsın sana olan hislerini.sonra yavaş yavaş açılırsın belli edersin.kendini asla küçük görme hiçbir kızdan.nekadar güzel ve çekici olursa olsun.

twitter.com/KezzapliMakarna
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

yok kesin bitti. benim bi götümü kesmediğim kaldı bişe olmadı. ama bi fırıncının oğlu buna bakmış bi iki kere sonra ondan hoşlandığını söylemiş, şimdi çıkıyolarmış amk.

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

nerde nasıl ne dedin?

...said addicted.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi