Klasör İçinde Klasör Virusu Xd
-
abi bu meretten nasıl kurtulucam yaa flash disktte önemli bilgiler var ve virus var pcden bulasmıs her klasörün içinde aynı isimden bi klasör daha var
41.6 kb büüklügünde sildikce gelior :D
bi yardım edin pls :D
-
multiUSB guard kullan
-
sen de mi lan =))))
-
vardı böle bişe.. dogrudur. flash diski biçimlemiş kurtulmustum. bilgisayarı da formatladım. crack serial vs indirme kullanma hocam. herşeyin temiz olup olmadıgından şüphe ederek kullan. böyle şeyler başına gelmez. suan flash diskimi kendı pcmden baskasına takmıorum takınca da bulasıo :D
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------
sen de mi lan =))))
-----------------------------bende lan
Mesaj DreamNatreX tarafindan 18 Subat 2009 (Çarsamba) 21:25 tarihinde yazildi.
multiUSB guard kullan
-----------
virusu temizlermi ? :d
-
RootB bunu yazdı:
vardı böle bişe.. dogrudur. flash diski biçimlemiş kurtulmustum. bilgisayarı da formatladım. crack serial vs indirme kullanma hocam. herşeyin temiz olup olmadıgından şüphe ederek kullan. böyle şeyler başına gelmez. suan flash diskimi kendı pcmden baskasına takmıorum takınca da bulasıo :D
-----------------------------abi bnde arkın pc e taktım bulastı bnm pcede bulastı dosyaların yedegini alsam flashı biçimlendirsem :D dosyaları tekrar atsam düzelirmi acaba :D
-
önemli bilgilerini yedekle diski biçimlendir (:
-
DreamNatreX bunu yazdı:
multiUSB guard kullan
-----------------------------abi sunun download linkinide versen :P
-
Formatlayacaksın ardından Dikkatle Şu Yönergeleri İzleyeceksin uygulayacaksın.
1. Bilgisayarımı aç Araçlar Menüsünden Klasör seçenekleri Gizli Dosyalarımı göster. Ve gizli sistem dosyalarını göster işaretle tamam de.
2. D sürücüsüne yada virüsün olduğu Flash diske tıklamadan Adres çubuğuna yazacaksın Örnek: D: enter içeriğine girdiğinde copy.exe Gibi Dosyalar la karşılacaksın. Onları Seç ve teker teker sil. Soluk Görünen Dosyaları Sileceksin kısacası. Geçmiş olsun.
-
Hiç sorma arkadaş ne inat bir virüs o vürüsleri yzanlar salak yaw hiç bir amacı yok filan ne bokuna yazıyon deli oluym kardeş ben pc ye format atınca ve disk i biçimlendirince gidiyodu... ama ilerde yine çıkıyodu neden bilmiym:d
-
http://rs31.rapidshare.com/files/153917555/usb_security_by_MUSA.rar
bunu indirin crackini yapın
flashı takınca virusler direk cıkıo delete basıosn hepsini silio tertemiz oluyo :F