folder Tahribat.com Forumları
linefolder Virüs - Trojan - Keylogger - BotNet
linefolder Klasör Kopyalayan Bir Virüsüm Var.

Klasör Kopyalayan Bir Virüsüm Var.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

karakutu bunu yazdı:
    -----------------------------

combofix   kesin çözüm. 

tşkler bayağı bir düzeltti şimdi format atıp temiz bir anti virüs ile taratmak kaldı ne önerirsin

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

Avira bunu yazdı:

pm attım.

tşkler antivirüs önerin varmı linki ile birlikte

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

Arkadaşlar format işlemine başlıyorum hepinize çook teşekkür ederim varsa birde sağlam kullandığınız bir antivirüs linki verirseniz çook sevinirim tekrar teşekküler

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

kaspersky 2010 IS

combofix kullan derim winfilegy midir nedir o illet girişmiş pcne sanırım allah kolaylık vere. d*tünü kapatmazsan pireler ısrır :} artık antivirüssüz surflemezsin herhalde

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

sRcN bunu yazdı:

kaspersky 2010 IS

combofix kullan derim winfilegy midir nedir o illet girişmiş pcne sanırım allah kolaylık vere. d*tünü kapatmazsan pireler ısrır :} artık antivirüssüz surflemezsin herhalde

ne yalan söyleyeyim antivirüs olarak nod 32 kullanırdım memnundumda en son formattan sonra yüklemedim merak ediyordum virüs nedir diye ama sanıyorum ki bu virüs netten değil arkadaşın kasadan harici diske ordan pcye bulaştı neyse antivirüsümüzü kuralım dersimizi aldık sonuçta

Toplam Hit: 5414 Toplam Mesaj: 16