Klasör Şifreleme Windows 7
-
çizzik
-
DE5TROY3R bunu yazdı:
-----------------------------
usta hiç pratik olmuyor ama neyse saolasın gene deklasörü rarlarsan aramalarda çıkmaz demek istedim
-
NuLL29 bunu yazdı:
-----------------------------ultimate sürüm ise sürücü şifreleme var bir sürücü oluştur atıyorum 10gb olsun küçük yani sonra bunu şifrele. sürücüyü şifrelediğin için komple çüzüm olur.
yanlız diyelimki windosw u açtın sonra sürücünün şifresini açtın kullandın birdaha kitlemek için oturum kapat aç gerekiyor sanırım.tek kötü tarafı bu ama bunun haricinde süper bir şifreleme oluyor.
-----------------------------hocam önceden öyle kullanıyordum hızlı değil ama
-
Bende cok aradim boyle birsey, batch file da kullanmayi denedim ancak pratik birsey bulamadim. Bulursan burda paylas cunku bana hala guzel birsey lazim.
-
takıpteyım
-
folderlock. en temizi. afilli afilli açılıp kapanışıda var mis miss..:|
-
slm arkadaşlar. konuyu hortlatmamın sebebi yeni bişey geldi aklıma onu paylaşayım dedim. ben de u3 özellikli flash var. şifresini aktif edince takar takmaz şifre soruyo. şifreyi girmezsen flashı boş sistem dosyası olarak gösteriyo. yazılımcı müridler acaba bu 6 mblik programı D: ya da harddiskin işletim sistemi olmayan sürücü için editleyebilirler mi? eger bakmak isteyen olursa ben flashdaki proyu upload ediyorum elinden gelen olursa süper olacak. windowsun kendi şifrelemesi çok uzun sürüyo. aynı flashda olduğu gibi D yi tıklayıp açtığımızda şifre sordurtabilir myiiz acaba?saygılar.
buyrun link: http://uploaded.to/file/stovpkt9
-
en kolayı rarlıyıp şifre koymak gibi duruyo
-
scampjackal bunu yazdı:
-----------------------------en kolayı rarlıyıp şifre koymak gibi duruyo
neresi kolay usta. açana kadar 2 saat geçiyo. bahsettiğim dosya ebatı 20 25 GB. rarlamak 1 saat sürüyo. bat dosyası çok seri çok güzel ama arama sonuçlarında da çıkmasa daha süper olacak. -
Biri vermiş zaten; http://www.truecrypt.org/
bunu winrar gibi düşün ama değil, çift işlemciliyse pc 10-15 sn sürüyo paketleyip açması büyük dosyaları..