Klasörler Yeşil Oldu :(
-
Klasörleri neden şifrelersiniz anlamıyorum yahu, Klasörü Gizleyiver, Aç Komut Çalıştırıcını, yaz oraya gpedit.msc Gelen menüde Klasör Seçeneğini kaldır yap, ayrıca Başlat Çalıştır Yönergesindeki Belgelerimide Kaldır. Allahın kulu Gizli Klasörlerine Ulaşamaz.
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------
Klasörleri neden şifrelersiniz anlamıyorum yahu, Klasörü Gizleyiver, Aç Komut Çalıştırıcını, yaz oraya gpedit.msc Gelen menüde Klasör Seçeneğini kaldır yap, ayrıca Başlat Çalıştır Yönergesindeki Belgelerimide Kaldır. Allahın kulu Gizli Klasörlerine Ulaşamaz.
-----------------------------ben isteyerek klasörü şifrelemedim
-
tarzan bunu yazdı:
-----------------------------strike bunu yazdı:
Hacı windowsa veda etmenin vakti geldi artık :) Pardus windowsu döver :)
-----------------------------ubuntu pardusu döver :P
edit: ayrıca emilll hocam o blogundaki nlite olayını bios ayarlarından halledebilirsin.. driver entegre etmene pek gerek yok gibi bende de sata disk varda ordan biliyorum..
haci:) Ntfs geldiginden beri bunu kiran olmadi daha:)) bios ile yapabilirsen sana 1 yillik rapid verecegim:)))
arkadasim caresi yok ... istedigin kadar arastirabilirsin. ..tekrardan gecmis olsun uzucu durum:) forumlarda arastir .. nasil yaptigini ogren baride bidaha yapmazsin boyle bir hata .. -
hacı aşağıdaki linki incele ve çare olmadığını anla, bizzat benim başımdan geçti, bi bardak soğuk su içtim
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=78572