Klavye Çıldırttı Yardım
-
Klavyeden hangi tuşa basarsam basıyım farketmiyor pc kapanıyor. Delirecem yaa
not: Ekran klavyesinden yazıyorum.
-
hocam nickin kadar ilginç bir sorunmuş bu.
-
Anakart girişlerinde kısadevre olurdu, makinayı açmazdı ama senin dediğin şekli ilk defa duyuyorum. Res mi atıyor yoksa komple mi kapıyor. Hata raporuna bak derim. Başka bir klavye ile daha dene, sorun onda mı yoksa board da mı?
-
komple kapatıyor hocam. başka klavye de deniyim o vakit
-
hocam değiştim. sorun klavyedeymiş. diğer kalvye de kapatma huyundan vazgeçti garip garip işlemler yapıyor. mesela backspace'e bastığımda tam ekran yapıyor. a ya bastığımda "qa" yazıyor. s ye bastığımda "wS<" yazıyor.
1 - 12
2 - 123
3 - 23
4 - 4
5 - b5
6 - n6
falan diye garip garip işlemler boşluk tuşu "1 4" yapıyor :D. şimdi backspace ilk basışta virgül koyuyor 2. basışta tam ekran yapıyor :D. enteresan.
-
saçımı kurutuyordum birazda klavyeye tuttum :D. düzeldi :D bişey dökülmüş demekki. kısa devre falan fişman olmuş
-
Osuran_Boga bunu yazdı
saçımı kurutuyordum birazda klavyeye tuttum :D. düzeldi :D bişey dökülmüş demekki. kısa devre falan fişman olmuş
Aynşıtayn da izafiyet teorisini böyle bulmuştu :)
-
Osuran_Boga bunu yazdı
O bilgisayar kapatan klavyeyi bana gönderir misin :D
-
ETRoot bunu yazdıOsuran_Boga bunu yazdı
ne veriyorsa iki katını teklif ediyorum
-
Osuran_Boga bunu yazdı
Osururken mi geldi la aklina :D
-
oturuyorum bunu yazdıETRoot bunu yazdıOsuran_Boga bunu yazdı
ne veriyorsa iki katını teklif ediyorum
ahahahaahhhaha iyi güldüm ya :D