Klavye Hızınızı Test Edin Vol 3.
-
69 DKS
-
54 :/
-

-
78 i geçemedim 2 kez üst üste 78 yaptım :D
-
120 kelime civarı dakikada. Bu alttaki rezillik 1. oldum ama çok kötü net vuruş. Rekorum 750 miydi 780 miydi neydi vuruş olarak :P.

-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------noterde 10 parmak 2 sayfa kağıdı 40 saniyede neredeyse 500 kelimeyi ekrana geçiren kadın ve erkekler dolu
-----------------------------Nah dolu, bi konuda da doğru bişey söylediğini göreyim hocam çok boş adamsın :D
Dünya birincisi kaç vuruş yapıyor bi ona bakta salla bari a.q
-
j4x bunu yazdı:
-----------------------------Allura bunu yazdı:
-----------------------------noterde 10 parmak 2 sayfa kağıdı 40 saniyede neredeyse 500 kelimeyi ekrana geçiren kadın ve erkekler dolu
-----------------------------Nah dolu, bi konuda da doğru bişey söylediğini göreyim hocam çok boş adamsın :D
Dünya birincisi kaç vuruş yapıyor bi ona bakta salla bari a.q
-----------------------------allura'ya göre adamlar 1 saniyede 10 kelime yazıyorlar akshdsklfkşlalskda
bu arada tebrik ederim hocam, helal olsun.
-
j4x bunu yazdı:
-----------------------------120 kelime civarı dakikada. Bu alttaki rezillik 1. oldum ama çok kötü net vuruş. Rekorum 750 miydi 780 miydi neydi vuruş olarak :P.
-----------------------------klavyen nedir hocam, normal de hızlı yazarım ama senin yanında yavaş kaldım :)
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------
40 saniyede 2 sayfa yazıyı yazmayı zar zor okursun hocam. O el molekkülerine ayrılır bağımsızlığını ilan eder. -
Ercab bunu yazdı:
-----------------------------j4x bunu yazdı:
-----------------------------120 kelime civarı dakikada. Bu alttaki rezillik 1. oldum ama çok kötü net vuruş. Rekorum 750 miydi 780 miydi neydi vuruş olarak :P.
-----------------------------klavyen nedir hocam, normal de hızlı yazarım ama senin yanında yavaş kaldım :)
-----------------------------Türkçe Q normal A4Tech :D