Klavyeme Çay Döküldü Nasıl Temizlerim :( [Notebook]
-
Tuşların yarısı şekerli çay olduundan dolayı sert :( Allahtan notebookta su geçirmes klavye özelliği var ama nasıl temizlerim tuşların normale dönmesi için ? :|
-
markası nedir diz ustunun klavyeyi cıkarman gerek ama tuslar tek tek cıkıyorsa bilemem modeli ne ona gore soleyım napcagını?
-
düğmeleri bi tornavida ile yada elinle yapabiliyosan tek tek çıkar sonra onaları yıka ve kurut alttaki kısmıda az biraz sil sorun düzelir.
-
çay hemen dokuldugu zaman ters cevirseydn bsey olmazdı
şimdi tusları cıkart ama dıkkat et hassas oluolar sil kurut yerıne tak:)
-
herşeyı anlatmışınız zaten başlıgı düzelt çat yazmışın çay yerine :) ayrete şöyle yapabilirsin eger teknik bilgin varsa note booku aç ama eger teknik bilgin yoksa kalkışma bile toplıyamazsın aç note booku sora o çay dökülen bölümlere pamuklu çubuklar ve klonya destegiyle temizle tuşları de yıkıyarak yap :) yada hepsini sieet götür servisine de çay döküldü temizletmek istiyorum adamlar emizler eline verirler :) kolay gelsin artık çay içerken biraz daha dikatli ol :) yada notebook kulanma :)
-
emuxa bunu yazdı:
-----------------------------
herşeyı anlatmışınız zaten başlıgı düzelt çat yazmışın çay yerine :) ayrete şöyle yapabilirsin eger teknik bilgin varsa note booku aç ama eger teknik bilgin yoksa kalkışma bile toplıyamazsın aç note booku sora o çay dökülen bölümlere pamuklu çubuklar ve klonya destegiyle temizle tuşları de yıkıyarak yap :) yada hepsini sieet götür servisine de çay döküldü temizletmek istiyorum adamlar emizler eline verirler :) kolay gelsin artık çay içerken biraz daha dikatli ol :) yada notebook kulanma :)
modlar dışında kimse konuyu taşıyıp yada düzenleme yetkisine sahip deildir:) -
:D en kolayı eğer su geçirmiyosa buharlı araba yıkama servisine götür yıkat :D
-
azrail_baba bunu yazdı:
emuxa bunu yazdı:
modlar dışında kimse konuyu taşıyıp yada düzenleme yetkisine sahip deildir:)
katım katım katılıyorum :D azrail babaya :Dpcnin modeli Toshiba a100-847 ama tuşları kırcam nerdeyse çıkmıyor amk :D başka tavsiyesi olan :( ?
-
abi servise götür varsa orada açıp temizlettir adamlara
-
hea varsa garantisi servise götür işleri ne temizlesin hıyarlar :D
-
biliyorum modlar editliyebilir bende oyuzden yazdım dikat çeksin :) servise gotur kurtul :) yada daha kolay bir kurtulma yöntemi var bir camera al sora bir matkap ve monitoru delmeye başla vişdeoya çek ve bize gönder :D deney yapmış olursun sora da yeni birtane notebook al :D