folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Klavyeme Çay Döküldü Nasıl Temizlerim :( [Notebook]

Klavyeme Çay Döküldü Nasıl Temizlerim :( [Notebook]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek
    Tuşların yarısı şekerli çay olduundan dolayı sert :( Allahtan notebookta su geçirmes klavye özelliği var ama nasıl temizlerim tuşların normale dönmesi için ? :|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLLDDn
    cLLDDn's avatar
    Erkek
    markası nedir diz ustunun klavyeyi cıkarman gerek ama tuslar tek tek cıkıyorsa bilemem modeli ne ona gore soleyım napcagını?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek
    düğmeleri bi tornavida ile yada elinle yapabiliyosan tek tek çıkar sonra onaları yıka ve kurut alttaki kısmıda az biraz sil sorun düzelir.

işte öyle
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

çay hemen dokuldugu zaman ters cevirseydn bsey olmazdı

şimdi tusları cıkart ama dıkkat et hassas oluolar sil kurut yerıne tak:)

..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek
    herşeyı anlatmışınız zaten başlıgı düzelt çat yazmışın çay yerine :) ayrete şöyle yapabilirsin eger teknik bilgin varsa note booku aç ama eger teknik bilgin yoksa kalkışma bile toplıyamazsın aç note booku sora o çay dökülen bölümlere pamuklu çubuklar ve klonya destegiyle temizle tuşları de yıkıyarak yap :) yada hepsini sieet götür servisine de çay döküldü temizletmek istiyorum adamlar emizler eline verirler :) kolay gelsin artık çay içerken biraz daha dikatli ol :) yada notebook kulanma :)

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    emuxa bunu yazdı:
    -----------------------------
    herşeyı anlatmışınız zaten başlıgı düzelt çat yazmışın çay yerine :) ayrete şöyle yapabilirsin eger teknik bilgin varsa note booku aç ama eger teknik bilgin yoksa kalkışma bile toplıyamazsın aç note booku sora o çay dökülen bölümlere pamuklu çubuklar ve klonya destegiyle temizle tuşları de yıkıyarak yap :) yada hepsini sieet götür servisine de çay döküldü temizletmek istiyorum adamlar emizler eline verirler :) kolay gelsin artık çay içerken biraz daha dikatli ol :) yada notebook kulanma :)
    modlar dışında kimse konuyu taşıyıp yada düzenleme yetkisine sahip deildir:)

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    :D en kolayı eğer su geçirmiyosa buharlı araba yıkama servisine götür yıkat :D

tahribat.com a can feda
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek

azrail_baba bunu yazdı:
    emuxa bunu yazdı:
    modlar dışında kimse konuyu taşıyıp yada düzenleme yetkisine sahip deildir:)
    katım katım katılıyorum :D azrail babaya :D

pcnin modeli Toshiba a100-847 ama tuşları kırcam nerdeyse çıkmıyor amk :D başka tavsiyesi olan :( ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

abi servise götür varsa orada açıp temizlettir adamlara

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    hea varsa garantisi servise götür işleri ne temizlesin hıyarlar :D

tahribat.com a can feda
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek
    biliyorum modlar editliyebilir bende oyuzden yazdım dikat çeksin :) servise gotur kurtul :) yada daha kolay bir kurtulma yöntemi var bir camera al sora bir matkap ve monitoru delmeye başla vişdeoya çek ve bize gönder :D deney yapmış olursun sora da yeni birtane notebook al :D

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
Toplam Hit: 5763 Toplam Mesaj: 21