Klibimiz Hazır. Bir De Sizin Yorumunu Alayım Bari ?
-
niye rock müziğe gelim hocam çok mu kötüyüm :D
-
video adını alabilirmiyim tunnelde bi sorun yaşadımda xD
Edit: tamamdır hoca hallettim :D
-
hoca klip falan manyak olmuş :)
ama şu en son çıkan eleman topak kafalı sikmiş ortalıgı :D
sesi felaket ya :F bizim azad aponun bile sesi daha iyi :D o götoşta şu saatlerde kayıda girecekti..
herneyse ilk iki arkadaş süper söylüyor hatta ilk arkadaş yıkıyor ortalıgı sesi falan süper
-
3ününde sesi iyi ama klip iyi değil montaj iyi olsa da klip iyi değil :D
otlarda falan oturmanın deli gibi rap yapmakla ne alakası var :D
-
burakbet bunu yazdı:
-----------------------------
niye rock müziğe gelim hocam çok mu kötüyüm :D
-----------------------------ben iltifat etmiştim halbuki neden kötü anladın (: nese rock rap konusundan çok ortaya çıkan müzik önemli. Diğer 2 elemanla giyip tarzına göre öle demiştim ben :)
-
cemnet bunu yazdı:
-----------------------------yanlş anladım pardon o zaman:d nu-metal ilgimi çeker.. :d
@ExcellencE
bi alakası yok oturmakla nakaratın da :d konulu klip değil sonuçta doğaçlama yaşandı biz de çektik.:D
-
puhahha :)
-
1. arkadaşın(senin) sesi(n) güzel gözüküyor en azından beat e güzel gitmiş
2. arkadaş ta fena deil
3. no comment
--------------------------------
şarkı güzel ama klibi bende begenmedim hiçde deilse rapten küçük enstantaneler olabilirdi
başka trackleriniz varmı ?
başarılar
-
DJ_Alper bunu yazdı:
puhahha :)
-----------------------------niye puhaha :) :D
-
Hacı açıkcası ben beğenmedim.Şunlara dikkat edersen daha iyi olabilir diye düşünüyorum.
Nakaratı böle ilahi-damar seklinde sölemek 3.sınıf rapci havası veriyor.Onun dısında kelimelerin falan fena değil.Myspace ac rapci ol :D
Klibi biraz daha karanlık ortamda falan cekseydin gündüz cekmen pek iyi olmamıs gibi.Bide o dansınız pek gitmemiş elleri falan şıklatmanız.Biraz daha ciddi olabilirdi.